匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 魯賓

金價年中無休?

原帖由 無為自在 於 2009-1-1 06:49 PM 發表

你都大把女人陪!!都唔怕悶啦嘛?? 我尼排又上堂又考試都好忙!!但又突然比D人事部無啦啦玩耶好煩。

呢度都係陰陽失衡,要多D女事同我地吹下水,二叔先至冇咁變態!
原帖由 二叔公 於 2009-1-1 06:50 PM 發表

妳冇我靓仔

睇下點?夠膽post張相上來問下師姐拿!
原帖由 cccho 於 2009-1-1 06:54 PM 發表

睇下點?夠膽post張相上來問下師姐拿!

妳黎得遲~見唔到咯
原帖由 cccho 於 2009-1-1 18:47 發表

師姐,可唔可以教我點set個頭像呀,搵左好耐都唔知點入手!

師姐就唔敢當!! 客氣啦! 好啦!  我上載一幅靚頭像過你複製個內容網址到你的頭像欄送出就OK架那!!
原帖由 二叔公 於 2009-1-1 06:55 PM 發表

妳黎得遲~見唔到咯

唔係篤波果個打壞青年麻?定係呢隻野呀?
原帖由 cccho 於 2009-1-1 06:58 PM 發表

唔係篤波果個打壞青年麻?定係呢隻野呀?

都唔系~唔話妳知~妳亦都穩唔到
原帖由 無為自在 於 2009-1-1 06:57 PM 發表

師姐就唔敢當!! 客氣啦! 好啦!  我上載一幅靚頭像過你複製個內容網址到你的頭像欄送出就OK架那!!

多謝師姐指點! 試過得左OK。但你點搵到我張露點照架?
原帖由 二叔公 於 2009-1-1 18:52 發表

姐台玩返轉頭就系~我地同妳做軍師

多謝先哈!  係咁0既...本來見工見左一位A小姐話我OK聘用左我,等我上完堂考完試;點知無啦啦出現左一位B小姐話我同A小姐見工面試唔算數,又推翻之前聘用我的結果,再重新向B小姐再見一次工;面試多一次再請示上司之後再考慮是否聘用我。

軍師你講講你的主意聽下!!
原帖由 cccho 於 2009-1-1 19:03 發表

多謝師姐指點! 試過得左OK。但你點搵到我張露點照架?

因我覺得尼張相靚仔兼好有男人味!! 我鍾意佢囉!!  露點露得尼健康都好多女人受樂架!!!  
原帖由 cccho 於 2009-1-1 18:52 發表

呢度都係陰陽失衡,要多D女事同我地吹下水,二叔先至冇咁變態!

我家下一得閒都會上尼探訪下你地架那!! 不過你地冇嫌我煩就OK啦!