匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: BC1410

人們天天叫 "空", 金價日日新 "高"

原帖由 華人 於 2009-12-10 02:53 AM 發表

哈........係咩?

咪咋死喎............叔公, 牛郎唔放過你呀
e............一姐可能有機會走甩喎
原帖由 BC1410 於 2009-12-10 02:55 AM 發表

要入都過埋呢兩個禮拜先啦

當然......紙金是中長線投資,不用心急...孖展是短線,有心水就殺佢.今日那5手沽,預左1155止血,又死唔去喎......
原帖由 BC1410 於 2009-12-10 02:58 AM 發表
e............一姐可能有機會走甩喎

977好似難d......輸少當羸啦......佢成日唔及早止血.好難搞.......
原帖由 華人 於 2009-12-10 02:59 AM 發表

當然......紙金是中長線投資,不用心急...孖展是短線,有心水就殺佢.今日那5手沽,預左1155止血,又死唔去喎......

今朝一早出晒帖叫趺啦.........位 b 哥仲問幾次........都唔知點答好
原帖由 BC1410 於 2009-12-10 03:03 AM 發表

今朝一早出晒帖叫趺啦.........位 b 哥仲問幾次........都唔知點答好

算啦......有時要認下命架.
原帖由 華人 於 2009-12-10 03:01 AM 發表

977好似難d......輸少當羸啦......佢成日唔及早止血.好難搞.......

都啱嘅............我都好理解佢心情架
原帖由 華人 於 2009-12-10 03:05 AM 發表

算啦......有時要認下命架.

咁就係啞........我認架......盡人事, 聽天命啦
原帖由 BC1410 於 2009-12-10 03:06 AM 發表

都啱嘅............我都好理解佢心情架

唉.....都唔明一姐,輸過大鑊都仲係咁.....
原帖由 BC1410 於 2009-12-10 03:08 AM 發表

咁就係啞........我認架......盡人事, 聽天命啦

成事在人,富貴在天嘛.