匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: BC1410

人們天天叫 "空", 金價日日新 "高"

e.........行完 31 - 2 元......腳軟呀...........定收返十幾蚊等臨天光呀
原帖由 華人 於 2009-12-10 03:08 AM 發表

唉.....都唔明一姐,輸過大鑊都仲係咁.....

有d嘢唔係一次就明嘅...........
原帖由 BC1410 於 2009-12-10 03:11 AM 發表
e.........行完 31 - 2 元......腳軟呀...........定收返十幾蚊等臨天光呀

我唔理啦.好眼瞓.BC晚安.
原帖由 華人 於 2009-12-10 03:13 AM 發表

我唔理啦.好眼瞓.BC晚安.

Good night
原帖由 BC1410 於 2009-12-9 08:34 PM 發表

morning buddy英雄剛回家途中......叔公去咬嘢.......至於老细就未夠鐘返工...........夠清楚未

Morning...limit buy @1120 last night...happy trading again lar...buddy!
Touch 兄, 牛人的帖子都是洋文也看不明白啊,能不能帮忙给翻译下。谢谢
原帖由 ws9527 於 2009-12-10 10:34 AM 發表
Touch 兄, 牛人的帖子都是洋文也看不明白啊,能不能帮忙给翻译下。谢谢

牛兄个贴大意如下:
食糊位@1105~1125... ...假如@1195止唔住既话, 最高可能睇到@1230左右......顺祝大家好运!
原帖由 Touch 於 2009-12-10 10:53 AM 發表

牛兄个贴大意如下:
食糊位@1105~1125... ...假如@1195止唔住既话, 最高可能睇到@1230左右......顺祝大家好运!

之后牛兄回应fans L63时补充如下:
达标(食佐糊)... ...下一波或见1310 ... ...执生啦(我话既)
原帖由 Touch 於 2009-12-10 10:31 AM 發表

Morning...limit buy @1120 last night...happy trading again lar...buddy!

會長早晨 .....報告.....昨夜又估中午夜後嚟做嘢, 昨天出d target 中9成.......睇手勢今日還要趺......小心......小心......
happy trading
英雄