匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 華人

黃金搞乜鬼????

原帖由 華人 於 2010-2-5 11:29 PM 發表

等你劃押認購........

無可能。。你要
原帖由 小帥魚 於 2010-2-5 11:31 PM 發表

無可能。。你要

有息收架.....年息20厘.....好過炒金......
原帖由 華人 於 2010-2-5 11:29 PM 發表

等你劃押認購........

華兄,我有一個統計,踏入2010年至今,星期五沽金,星期一渣金,未輸過! 呢個星期睇來都係,今晚搵機會在1055-1058渣番d過市有著數,開始有計!

我下了,你們慢慢聊,搵到老親買迷債記得通知我,我比返一隻佣你呀!

週末快上!
原帖由 升呢 於 2010-2-5 11:36 PM 發表

華兄,我有一個統計,踏入2010年至今,星期五沽金,星期一渣金,未輸過! 呢個星期睇來都係,今晚搵機會在1055-1058渣番d過市有著數,開始有計!

我下了,你們慢慢聊,搵到老親買迷債記得通知我,我比返 ...

唔該.....晚安......
魚仔....晚安.
原帖由 華人 於 2010-2-5 11:43 PM 發表
魚仔....晚安.

原帖由 二叔公 於 2010-2-5 11:22 PM 發表
各位早抖∼我頂唔順哪
搞好腳再上黎

二弟,西医治积水是消除症状,无法根治,容易复发...
给你个中医外敷的方子,你可请人看一下,试一下,据说几天内可见效..

白芷5∼8份,芒硝2∼4份,冰片O.5∼2份,吸水树脂O.2∼0.5份,混合磨粉,过120目筛。取药物50g,用黄酒调配成糊状,涂抹膝关节部位,厚约5mm,外用塑料薄膜覆盖,再用纱布包裹固定即可。24h换药1次,连用2天。
原帖由 升呢 於 2010-2-5 11:36 PM 發表

我下了,你們慢慢聊,搵到老親買迷債記得通知我,我比返 ...

已經連續6星期都是成功的 , 1072先平0.5手 留半手在止血放在1062 或 1078 oco !
原帖由 升呢 於 2010-2-8 04:54 PM 發表

已經連續6星期都是成功的 , 1072先平0.5手 留半手在止血放在1062 或 1078 oco !

好嘢....
原帖由 華人 於 2010-2-8 06:43 PM 發表

好嘢....

腳痛一d都唔好