匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: kennylam

短線…黃金

依家嗰位 沽空就算,不如耐心等候低少少揸貨吧! 上星期1783.5嗰手沽單仲未平了, ...
kennylam 發表於 2012-2-27 19:41

我是一时糊涂了,明知1762有大支撑,点了平仓,不过最后没有下手,还想更低,
最后只能挂1770止盈,想不到它疯了,还能穿破日高,让农民伯伯辛苦了一天,差点白干
請唔好介意我直接既意見...
我上黎潛水睇post都有兩個星期..

其實你要知道既.. 唔係今晚係咪唔會 ...
十二 發表於 2012-2-28 00:54

其实也很正常的,人无完人、也各有志,每个人几乎都是在一次又一次失败中慢慢走过来的,
    坚持虚心勤恳好学,无法一步登天~
    理解万岁!
今天有何看法?
請唔好介意我直接既意見...
我上黎潛水睇post都有兩個星期..

其實你要知道既.. 唔係今晚係咪唔會 ...
十二 發表於 2012-2-28 12:54 AM

謝了!  講出我心聲。
我是一时糊涂了,明知1762有大支撑,点了平仓,不过最后没 ...
NBR 發表於 2012-2-28 09:08 AM

辛苦一天,不要緊!  最主要有收成!!!
頭像被屏蔽
回復 767# 死肥佬

兄台言重了!上來論壇大家互相交流一下出入市心得!
今日1768.4买左0.3,上望1779,Kenny兄觉得目标设得会唔会太低?
回復 769# denice

後市未知,短線未必見到!(個人意見、只作參考)