匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: BC1410

人們天天叫 "空", 金價日日新 "高"

原帖由 BC1410 於 2009-12-10 06:07 PM 發表

1100 - 1113 都未見..........唔好話107x..........個世界需要時間比廢紙上咋, 唔係1000都到咗啦 ( 愚見)

講開廢紙......有無睇今日信報社評.....話美元有轉勢迹象.....睇下.
原帖由 華人 於 2009-12-10 06:11 PM 發表

講開廢紙......有無睇今日信報社評.....話美元有轉勢迹象.....睇下.

我都信廢紙短期有轉勢迹象.........過咗 77.7 先再睇啦..........廢紙短期有反覆, 小心
原帖由 BC1410 於 2009-12-10 06:17 PM 發表

我都信廢紙短期有轉勢迹象.........過咗 77.7 先再睇啦..........廢紙短期有反覆, 小心

我望佢彈啊.....入番d歐元和日元現鈔.......
原帖由 華人 於 2009-12-10 06:19 PM 發表

我望佢彈啊.....入番d歐元和日元現鈔.......

歐元就有d機..........至於假廢紙就麻煩d啦
原帖由 BC1410 於 2009-12-10 06:22 PM 發表

歐元就有d機..........至於假廢紙就麻煩d啦

都好啊........我今年3月換1歐元=10.4港元左右.....今日問一問價11.65....搶咩.....
原帖由 華人 於 2009-12-10 06:25 PM 發表

都好啊........我今年3月換1歐元=10.4港元左右.....今日問一問價11.65....搶咩.....

多得廢紙咯, 搞亂晒個世界麻......不過都益到你呀
原帖由 BC1410 於 2009-12-10 06:28 PM 發表

多得廢紙咯, 搞亂晒個世界麻......不過都益到你呀

唉.....益得幾多啊?保值o者......都保唔哂啦.
原帖由 華人 於 2009-12-10 06:30 PM 發表

唉.....益得幾多啊?保值o者......都保唔哂啦.

講開保值你仲驚,第二批廢紙如果下年又印..............有排你追呀........好似扮破1124咁話喎
原帖由 BC1410 於 2009-12-10 06:39 PM 發表

講開保值你仲驚,第二批廢紙如果下年又印..............有排你追呀........好似扮破1124咁話喎

明年的事明年才煩.......都話我覺得佢反彈多d...1125可以小揸,1118止血....上望1140-1145.
原帖由 華人 於 2009-12-10 06:42 PM 發表

明年的事明年才煩.......都話我覺得佢反彈多d...1125可以小揸,1118止血....上望1140-1145.

如果佢今晚肯上114x........又唔破昨日 day high 好番手番叮佢啦....睇佢昨晚半夜手勢........午夜後應又見新低呀 (個見)