匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: kaiok33

黃金恐慌拋售潮開始了.....請小心

原帖由 過客1 於 2007-5-30 01:44 AM 發表

兄弟.放過我啦.小弟不算什麼.

魯實兄.今日有無做野?
原帖由 過客1 於 2007-5-30 01:49 AM 發表
魯實兄.今日有無做野?

本想662平掉點好倉  可惜回得太快
老實說句,長線小弟就唔知啦.不過短期正如33小姐所說,逢高就沽.羸面應較大.小弟在661沽了.同時小弟有個習慣,不摶反彈,跌市搏反彈,如逆水行舟,吃力不討好,亦十分危險.小弟情願有買貴無買錯.個人操作方式.只是交流,魯賓兄有何意見?指教小弟一二.
原帖由 過客1 於 2007-5-30 02:09 AM 發表
老實說句,長線小弟就唔知啦.不過短期正如33小姐所說,逢高就沽.羸面應較大.小弟在661沽了.同時小弟有個習慣,不摶反彈,跌市搏反彈,如逆水行舟,吃力不討好,亦十分危險.小弟情願有買貴無買錯.個人操作方式.只是交流 ...

以目前金价弱勢  閣下策畧十分正確  順勢而賺取回報  何樂而不為
原帖由 魯賓 於 2007-5-30 02:14 AM 發表

以目前金价弱勢  閣下策畧十分正確  順勢而賺取回報  何樂而不為

魯賓兄,小弟在33小姐那處學了不少東西,其實這位小姐水準唔錯.
原帖由 過客1 於 2007-5-30 02:20 AM 發表

魯賓兄,小弟在33小姐那處學了不少東西,其實這位小姐水準唔錯.

而且33小姐好叠水tim
原帖由 魯賓 於 2007-5-30 02:22 AM 發表

而且33小姐好叠水tim

衰仔,你又想點?
原帖由 過客1 於 2007-5-30 02:24 AM 發表

衰仔,你又想點?

冇...善慕下之嘛

回復 #76 過客1 的帖子

過客兄........ 你太跨獎小妹了....大家交流心德,希望能在市塲獲d利潤
我都好希望各位百戰百勝.......因為市塲d錢唔本人的.所以有水齊齊good啦