匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 升呢

操盤手 (confirm signal)

原帖由 KBG 於 2007-9-12 00:15 發表

100k不如去学校,D妹妹仔清纯得多...

美少女
原帖由 KBG 於 2007-9-12 12:15 AM 發表

100k不如去学校,D妹妹仔清纯得多...

威尼斯係邊架? 意大利嘛,十年前果到用里拉,唔貴架啦!
原帖由 CDO 於 2007-9-12 00:17 發表

威尼斯係邊架? 意大利嘛,十年前果到用里拉,唔貴架啦!

澳門~威尼斯我就知.....都唔貴
原帖由 馬溜bb 於 2007-9-12 12:09 AM 發表

看完Day圖有些流汗,MACD先才開始上升............沽真是要小心.........

15分鐘升5元,個個放晒d止蝕係708-710,有咩辦法唔比人殺倉呀! 爆你三幾百手單,一踢中第一批限價已經搞掂!
原帖由 CDO 於 2007-9-12 12:21 AM 發表

15分鐘升5元,個個放晒d止蝕係708-710,有咩辦法唔比人殺倉呀! 爆你三幾百手單,一踢中第一批限價已經搞掂!

actually i placed some stop profit near 697 , y not hit my stops frist ?
原帖由 金星 於 2007-9-12 12:24 AM 發表

actually i placed some stop profit near 697 , y not hit my stops frist ?

haha,another fundman...

回復 #67 CDO 的帖子

下月20日去22回刚才订了酒店啊,您去不去???
原帖由 波波 於 2007-9-12 12:29 AM 發表
下月20日去22回刚才订了酒店啊,您去不去???

煙酒煙酒!
原帖由 KBG 於 2007-9-12 12:26 AM 發表

haha,another fundman...

系時候搵個窿埋住D金俾佢開花結果,

提醒一句"千祈唔好系金價創新高時, 你手上一手都無"...
原帖由 金星 於 2007-9-12 12:24 AM 發表

我在set圖!

無得估,你睇下頭先個鐘剩左幾多將單!