匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 笑傲江湖

周图4浪回调--等待5浪反击...

原帖由 Touch 於 2007-10-7 01:20 PM 發表

我都想啊,但未够班呢!哈哈!!
得闲多D指点下,唔该!!!

唔该上星爷补习班...
中午同星爷倾左阵计,一直以来都觉得星爷对生活、工作的态度是那么optimistic,好值得我学习,虽然我年纪比他大少少...
谢笑兄
原帖由 KBG 於 2007-10-7 02:06 PM 發表

唔该上星爷补习班...
中午同星爷倾左阵计,一直以来都觉得星爷对生活、工作的态度是那么optimistic,好值得我学 ...

fully agree!

最值得欣赏系佢D心态好正(sharp夹cool个只),如果够班同佢沟通应该系件赏心乐事!
原帖由 COCY 於 2007-10-7 04:39 PM 發表
谢笑兄

阁下都醒咗好多啊!
原帖由 Touch 於 2007-10-7 07:21 PM 發表

阁下都醒咗好多啊!

如果星佐就悟十被套的甘辛苦了,唉
我今个星期乜都悟想做
原帖由 Touch 於 2007-10-7 07:01 PM 發表

fully agree!

最值得欣赏系佢D心态好正(sharp夹cool个只),如果够班同佢沟通应该系件赏心乐事!

It's a pity that he is watched by his boss when working...so he will talk with us less and less...
原帖由 KBG 於 2007-10-7 10:05 PM 發表

It's a pity that he is watched by his boss when working...so he will talk with us less and less...

can we do something to facilate or assistant to...?
原帖由 笑傲江湖 於 2007-10-7 01:52 AM 發表
去年的 ...
历史回重演吗......周一高开先小空......看735 ....破继续看........破747 止损后观望.....不必追多 ..小心行驶万年船.......
明天因出差Ė ...

thanks
原帖由 Touch 於 2007-10-7 10:35 PM 發表

can we do something to facilate or assistant to...?

haha,drink some tea or eat some stuffed buns?...

回復 #64 笑傲江湖 的帖子

thanks