匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 升呢

地緣局勢那麼不穩定,沽金要先為自己定好身後事

回復 #70 COCY 的帖子

明天会更好!!!
原帖由 CDO 於 2007-10-27 02:00 PM 發表

波哥,

我有個想法,下個星期開個新倉,留一皮野係個倉到,長掛一張779買升,做到就做,跟住唔使理佢,一皮睇晒佢
,一毫子都唔補,輸晒一皮。如比你買到,好彩既過年前應夠買.....(本來寫了首期買樓, ...

Good Idea!!!

回復 #69 反斗星 的帖子

"弱肉強食!!!"

永恒的定律!!!
原帖由 Touch 於 2007-10-27 04:43 PM 發表
明天会更好!!!

希望在人间,希望能虎口余生了

你星期一都有肉吃到,我乜都无,出差在外.746时朋友问我点,我自己无锑市悟敢做单,

回復 #74 COCY 的帖子

"希望在人间"

顶!!!
留地青山!!!

回復 #75 Touch 的帖子

什么时候空军不敢下单..什么时候深副回调......
原帖由 CDO 於 2007-10-27 04:56 AM 發表

訓唔著!

沒人指導唯有自己上!

下午發帖時不敢睇得太高,原因已升了10美元,加上美匯已跌至當時最低77.03水平,隨時可以反彈,因此希望跌幾蚊比d淡友落車,點知有d某利重追沽,高低立見! (推介 反斗星 ...

thanks

回復 #76 笑傲江湖 的帖子

笑兄,并非不敢落单,只是觉得时机未到姐,
原帖由 CDO 於 2007-10-27 13:46 發表

波哥,

昨日775係旗身反射,正常有回跌一點,但結果冇,而大盤係尾市明確突破775才入市,之後行旗桿高度。

我之前唔記得有無同你講過我驚行緊旗,我唔敢帖出來,因為不確認突破可以係失敗走勢,昨晚睇 ...

many many thanks!!
原帖由 笑傲江湖 於 2007-10-27 06:01 PM 發表
什么时候空军不敢下单..什么时候深副回调......

就是就是!