匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: KBG

今日抄底!!!

原帖由 KBG 於 2008-4-8 12:17 AM 發表

接唔接火棒,自己有脑...没脑的人在哪里都是食物!

原帖由 華人 於 2008-4-7 10:12 PM 發表

會唔會習慣了A股的瘋狂,由2005年6月似低點998點上升到2007年10月最高點6124點,共升5126點,短短兩年零四個月上升五倍有多.

有时听D所谓专家讲课...有D重要系好出名果只...基本上三次有一次中都算唔错......
原帖由 Touch 於 2008-4-8 12:23 AM 發表

有时听D所谓专家讲课...有D重要系好出名果只...基本上三次有一次中都算唔错......

从来不听课...金星有没试过讲课的?
其实讲课就系教d C9点成食物的...
原帖由 KBG 於 2008-4-8 12:29 AM 發表

大佬,有好野只說你聽.
原帖由 Touch 於 2008-4-8 12:23 AM 發表

香港又咪咁.
原帖由 KBG 於 2008-4-8 12:29 AM 發表

家阵"D专家"周不时到各大专院校揾食...财经系的学生疯狂到不得了...连美院的D学生仔都跟风...!
原帖由 華人 於 2008-4-8 12:36 AM 發表

大佬,有好野只說你聽.

他说要收我学费,但我癞死唔卑...
其实都系得闲吹吹水,他心情好咪讲下咯...
原帖由 華人 於 2008-4-8 12:37 AM 發表

香港又咪咁.

讲真果句...有料又使唔使...sigh...搞唔好重要比人通街闹...
原帖由 KBG 於 2008-4-8 12:47 AM 發表

金星又去鬼左邊?唔見佢浦頭.
原帖由 KBG 於 2008-4-8 12:47 AM 發表

big bro.心情好番D未...???