匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 升呢

談君子之道 - 有感而發

原帖由 JKL 於 2008-7-30 03:00 AM 發表

yes   agree ar     sometime the people they never think before they talk ar  

近來已經小見華兄涯妹d絲絲細語,好似佢地都工作繁忙!

識渣識沽無用既,工作才是根,是本,就是我對你的意見,希望你早日脫離苦海!
原帖由 fatcat 於 2008-7-30 03:10 AM 發表

...........  
hope to c above 925 tmr.........
sleep ............. 886

925夠了嗎? 928會不會更好?

晚安!
原帖由 CDO 於 2008-7-30 03:11 AM 發表

識渣識沽無用既,工作才是根,是本,就是我對你的意見,希望你早日脫離苦海!

no lar   no more stock la   free free free lar  
  cdo
原帖由 CDO 於 2008-7-30 03:11 AM 發表

no need to worry about her................
she has a GOOD lover ........
her BF is her根 n her本.........
原帖由 CDO 於 2008-7-30 03:13 AM 發表

925夠了嗎? 928會不會更好?

晚安!

sure........ but my target is 950 this round..............
原帖由 CDO 於 2008-7-30 03:06 AM 發表

喂喂喂! 咪抽水

路漫漫其修遠兮 吾將上下而求索!

我同君子距遙千里,重有漫漫長路要走!

只係我老人家,記性差,忘記左,留返第日記得先發炮!

遊戲是有規矩’公自在人心’就看自己心中那把尺設置定義?有理行騙天下!!!無理寸步難行!!!
原帖由 fatcat 於 2008-7-30 03:16 AM 發表

no need to worry about her................
she has a GOOD lover ........
her BF is her根 n her本.........

oic 優質股! (我指 her BF)
原帖由 江湖郎中 於 2008-7-30 03:18 AM 發表

遊戲是有規矩’公自在人心’就看自己心中那把尺設置定義?有理行天下!!!無理寸步難行!!!

我原諒你打錯字,如果唔係就破壞左你係我心中健康形象!

天下為公,兩岸雙贏!