匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 升呢

Nothing to say

回復 #67 金星 的帖子

星爺近排唔好變燈爺喎!
原帖由 BC1410 於 2009-2-13 09:54 PM 發表
星爺近排唔好變燈爺喎!

哈哈...老友记...金神呢排喜欢碗忽悠

回復 #72 Touch 的帖子

收到..........會長
原帖由 二叔公 於 2009-2-13 08:02 PM 發表

成交量逐步減小持倉量逐步增加
短線資金無利可圖
不知在下個理解正確否

我提供的持倉量 ( Open interest ) 可以有渣在沽, 淨空頭 或 淨多頭要等 CFTC 下週才有報告,因此不夠資料作定案!
原帖由 Touch 於 2009-2-13 08:21 PM 發表

叔公台请请!...在下日日都有及实个市.呢个round只金上唔得去边哦..沽得过啊...stop @955...免责!

會長好!

幾日來升了這麼多,今天在長假期前都欠缺資金獲利平倉盤夾反個市落930下方的話,都仍然算隻 ET 贏。 955 是今日很好止損位,不過重點要看在那裡沽空。
原帖由 CDO 於 2009-2-13 10:29 PM 發表

會長好!

幾日來升了這麼多,今天在長假期前都欠缺資金獲利平倉盤夾反個市落930下方的話,都仍然算隻 ET 贏。 955 是今日很好止損位,不過重點要看在那裡沽空。

高人出手...果然不凡... 偷张图来...烟酒...

回復 #76 Touch 的帖子

會長,呢張圖係咪你處男作

睇來你好怏有自己 FACE BOOK囉!

我頭先都畫左兩筆,比你cc !
金週 2月13.JPG
原帖由 CDO 於 2009-2-13 11:05 PM 發表
會長,呢張圖係咪你處男作

睇來你好怏有自己 FACE BOOK囉!

我頭先都畫左兩筆,比你cc !

i like it very much ...!
原帖由 金星 於 2009-2-13 11:12 PM 發表

i like it very much ...!

咁即係點呀?
原帖由 CDO 於 2009-2-13 10:19 PM 發表

我提供的持倉量 ( Open interest ) 可以有渣在沽, 淨空頭 或 淨多頭要等 CFTC 下週才有報告,因此不夠資料作定案!

明白~我會等~等到突破才跟勢做