匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 施十一

小心老美古惑

7.4沽5.2跑…………5.1買跌到1140都不止………又是少賺多虧的人………哇卡卡卡卡卡卡
座艇皇 發表於 2010-4-22 18:24

顺便说一句,本人没有亏,倒赚了一点~
47.4沽45.2跑因为我下了10手,不贪,小赚就跑。
45.1买入1手的43止损了。所以总的没有亏。。。
有亏有赚很正常,既然要进到这个市场就应该经已预着了
想吃到最大块的肉对我来说是没有可能,因为我不是神,也没那个本事
嘩………厲害啊!一沽就是十手喔!

今天有什麼指示喔!怎麼做好呢?好難看喔!
回復 72# 座艇皇

今天1140.1小买
回復  座艇皇

今天1140.1小买
NBR 發表於 23-4-2010 18:31

小買叩是買多少手喔?是一手還是十手?
1手
回復 75# NBR

謝謝咯!
回復  NBR

謝謝咯!
座艇皇 發表於 2010-4-23 18:53

没什么可谢的啊
各位前辈现在行情怎么看
老兄!您是不是误会了 ,本人从来没有跟谁较Ó ...
NBR 發表於 2010-4-23 06:03 PM

我係打工仔,返工炒金會比老闆炒魷魚,唔似你們一班老闆可以日炒夜炒,有時覺得你地由朝到晚睇市真系好勁。

我以前炒開股,呢年先轉o黎炒金,係呢到觀察左一段時間,發覺你地有時留言好無寧兩可,有時見o的人連升跌都搞錯。炒咩都好,最緊要運氣,同麻要有盤感,兩樣都無你地最好唔好玩。

我唔係勁,係好勁,我係呢到炒金5萬銀成本一星期羅番晒,而家亞黃總個個月出幾萬銀糧比我,搞到我幾唔好意思,佢叫我上o黎教你地點先可以贏錢,唔係比面我都費事理你地,你地贏又唔關我事,輸又唔係比我,我話之你。

系咁先

我係打工仔,返工炒金會比老闆炒魷魚,唔似你們一班老闆可以日炒夜炒,有時覺得你地由朝到晚睇市真系好 ...
施十一 發表於 2010-4-23 19:25

大家都是打工仔,都是一样人,失敬了