匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 桄榔樹2

10/10- 10/15 黃金走勢分析與買賣策略

回復 70# 桄榔樹2

小弟1655買左,唔準再跌啊!
再跌我就……………………………………………………………………………………………………………………………………再買
頭像被屏蔽
回復  桄榔樹2

小弟1655買左,唔準再跌啊!
再跌我就………………………………………………… ...
座艇皇 發表於 2011-10-13 10:54 PM

Going up la
回復  座艇皇

我都會買由 1635 開始....
桄榔樹2 發表於 2011-10-13 11:03 PM

剛出差回來, 昨日渣不到卻掛 1683.80 沽, 沒有設止損, 回來看已破 1670, 已證明高位回落格, 今天將會向下機 ...
桄榔樹2 發表於 2011-10-13 07:02 PM

Great ah
如果大調整係完結的話

去到年底唔知會唔會反到1,920

如果可以,由而家既價位上到去都幾和味
如果大調整係完結的話

去到年底唔知會唔會反到1,920

如果可以,由而家既價位上到去都幾和味
金光閃閃 發表於 2011-10-14 01:55 AM

I think not yet ah   will test 1750 then fall to 1550 then ............ will up or down le
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
昨天new york 收價不算太差, 今早牛皮. 在下的沽以見 1670 止賺先觀望, 並準備 1678 左右再沽番, 見1685 止 ...
桄榔樹2 發表於 2011-10-14 11:11 AM
thx Mr Tree