匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: BC1410

人們天天叫 "空", 金價日日新 "高"

咁多位!long time no see.
恭喜華兄1200關順利收割!
原帖由 cccho 於 2009-12-10 08:26 PM 發表

Joe哥.....好耐無見. 唔好提,衰貪心,搞到1160左右勝利大逃亡,貨尾搵少26個.....
原帖由 華人 於 2009-12-10 08:29 PM 發表

Joe哥.....好耐無見. 唔好提,衰貪心,搞到1160左右勝利大逃亡,貨尾搵少26個.....

100個同8x個,對你黎講都係零頭姐!
原帖由 cccho 於 2009-12-10 08:31 PM 發表

100個同8x個,對你黎講都係零頭姐!

係就好啦.........
原帖由 華人 於 2009-12-10 08:10 PM 發表

你唔好嚇我啦....不舉入你數架....
唔夠瞓,無胃口,今晚Parma Ham包蜜瓜算啦...BC,你咬嘢未???

我冇嚇你呀!
黃金號列車 下一站 1107 - 1113, 再下一站 1115 - 1120,  
如有關上述行情更改, 恕不另通知, 敬請各位乖客注意
原帖由 BC1410 於 2009-12-10 08:42 PM 發表

我冇嚇你呀!
黃金號列車 下一站 1107 - 1113, 再下一站 1115 - 1120,  

哈.......多謝車長.....
原帖由 cccho 於 2009-12-10 08:26 PM 發表

Joe 哥同會長都嚟埋啞, 咁就熱鬧咯
原帖由 BC1410 於 2009-12-10 08:45 PM 發表

隻衰嘢同牛郎未到........
原帖由 BC1410 於 2009-12-10 08:45 PM 發表

BC兄!早!我做到死都唔得閒去呀!忙裡偷柴咋!
原帖由 BC1410 於 2009-12-10 08:42 PM 發表

我冇嚇你呀!

你見隻金由朝早到而家 1136 落嚟之後都唔敢上番去........比你估吓佢想點