匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 魯賓

空軍凶日

會長......
原帖由 華人 於 2009-9-12 11:14 PM 發表

唉.......二叔.

嗯~今日你又唔開心呀?做咩我覺得你又想鵝我咖
原帖由 二叔公 於 2009-9-12 11:26 PM 發表

嗯~今日你又唔開心呀?做咩我覺得你又想鵝我咖

唔係......我唔鵝你啦.....你有你的主意....不過如再有回吐,太重倉的話不妨減多少磅.
原帖由 華人 於 2009-9-12 11:30 PM 發表

唔係......我唔鵝你啦.....你有你的主意....不過如再有回吐,太重倉的話不妨減多少磅.

知道哪~我唔想你鵝我呀~你鵝到我頭好痛呀!再鵝我就要你自己買番自己d酒呀
原帖由 二叔公 於 2009-9-12 11:32 PM 發表

知道哪~我唔想你鵝我呀~你鵝到我頭好痛呀!再鵝我就要你自己買番自己d酒呀

咁唔好再講呢d啦.
你老死點啊?
原帖由 華人 於 2009-9-12 11:34 PM 發表

咁唔好再講呢d啦.
你老死點啊?

麻醉過佐~一直呻~應該好痛哪~真慘~又講唔到野
原帖由 二叔公 於 2009-9-12 11:36 PM 發表

麻醉過佐~一直呻~應該好痛哪~真慘~又講唔到野

放心吧......會逐漸康復的.....
大哥大又怎看後巿呢?
原帖由 華人 於 2009-9-12 11:40 PM 發表

放心吧......會逐漸康復的.....
大哥大又怎看後巿呢?

二喪~你我都心知免疫不全呢樣野根本不能根治~只系令距唔好甘頻繁發作咋!Salbutamol用得太長時間時期好唔好咖
冇問大大佬哦~我冇心機~早前距叫過我斬咖~但依家虧甘多~你叫距仲點講咋
原帖由 二叔公 於 2009-9-12 11:45 PM 發表

二喪~你我都心知免疫不全呢樣野根本不能根治~只系令距唔好甘頻繁發作咋!Salbutamol用得太長時間時期好唔好咖
冇問大大佬哦~我冇心機~早前距叫過我斬咖~但依家虧甘多~你叫距仲點講咋

唉........咁嚴重咁架.
唉......................
原帖由 華人 於 2009-9-12 11:49 PM 發表

唉........咁嚴重咁架.
唉......................

你條死佬唔準唉