匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: kaiok33

狼群開始行動了

回復 #830 過客1 的帖子

好...........等我做神風敢死隊先

回復 #831 kaiok33 的帖子

神風敢死隊等男人做啦.  小姐做轟炸機機師算啦.
頭像被屏蔽

回復 #833 jianhuiliu2007 的帖子

老實說句,我也佩服小姐.起碼有堅持.

回復 #831 kaiok33 的帖子

Yen点睇? 我122又加咗仓,请指教!

回復 #833 jianhuiliu2007 的帖子

多謝你!請放心
小妹看淡金市所以短,中,長線都沽貨,,,,,,見高就沽
上月回報已很豐厚!
雖然這兩日金價日走高,但現在末平倉的沽單利潤也不錯
小妹覺得在市塲要賺大錢一定要夠狼和夠膽!
六佰幾蚊一安士金實在太高...........這幾個月長沽有利

有升有跌是十分正常的........但入市時最好研究金價上升的空間和下跌幅度
的水位!
舊年小妹在年頭530揸金揸到見710才收手
又在710沽空到580才收手
舊年九月初又在揸570揸金揸到今年680三月份才收手!
現在又在五月688開始沽金............目標(5??)才收手!
抄金一定要看清政治局勢和市塲的大氣後!
順水行舟是上策

小妹看淡黃金的主要因素..........今年五月後世界局勢被去年援和得多!

回復 #835 Touch 的帖子

你揸定沽呀?
原帖由 kaiok33 於 2007-6-2 02:28 AM 發表
多謝你!請放心
小妹看淡金市所以短,中,長線都沽貨,,,,,,見高就沽
上月回報已很豐厚!
雖然這兩日金價日走高,但現在末平倉的沽單利潤也 ...

發達囉.

回復 #838 過客1 的帖子

好彩啫
原帖由 kaiok33 於 2007-6-2 02:33 AM 發表
好彩啫

又見我炒金咁好彩.