匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: HW

5窮 6絕 7返身?

原帖由 HW 於 2007-7-28 03:05 AM 發表

那便無問題了, 只要小心有足夠保證金看到653-654左右便可以了.

按金已放得充裕,因早前有沽單捱位到68x,未需補錢我已為了要離港補了。
呵呵!現在金跌回頭,已把我放生了一半.現報661.5。
我都睡了,謝謝你提供意見。晚安了解!
明白, 下週ニ見啦!
原帖由 Tang 於 2007-7-28 03:10 AM 發表

按金已放得充裕,因早前有沽單捱位到68x,未需補錢我已為了要離港補了。
呵呵!現在金跌回頭,已把我放生了一半.現報661.5。
我都睡了,謝謝你提供意見。晚安了!

有時間你都進去看看那邊的圖呀!可以自行劃線、也可自行設置多個ma線,都幾好玩....
有時英記網上報價跟不上,我都會開多個參考報價。
先謝過!
7月已到倒數階段, 望這標題"5窮 6絕 7返身"之大走勢也能帶給各位可觀嘅回報. 預看8月之走勢可說比較簡單, 但平均每日波幅也相對較大, 大家小心! 當然, 本月之收市位尤之重要, 望能收於660-662左右.
Wish all good luck here again!!!
原帖由 HW 於 2007-7-30 10:28 AM 發表
7月已到倒數階段, 望這標題"5窮 6絕 7返身"之大走勢也能帶給各位可觀嘅回報. 預看8月之走勢可說比較簡單, 但平均每日波幅也相對較大, 大家小心! 當然, 本月之收市位尤之重要, 望能收於660-662左右.
Wish ...

多谢多谢!
牛兄,如明天收於660-662,你對八月既睇法係先上680-685,再落到咩位?
原帖由 p7rea13 於 2007-7-30 12:11 PM 發表
牛兄,如明天收於660-662,你對八月既睇法係先上680-685,再落到咩位?

即使本月收於660-662左右, 680-685應不會見. 675-678左右相信會是下月之高位, 而低位到時再說, 哈哈.
原帖由 HW 於 2007-7-30 12:21 發表

即使本月收於660-662左右, 680-685應不會見. 675-678左右相信會是下月之高位, 而低位到時再說, 哈哈.

謝牛郎兄!
Tks.HW 兄