匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: cccho

Happy New Year La, Every brother

原帖由 cccho 於 2008-12-29 10:42 PM 發表
你要買A股?點解唔買H股2823=國內權重股!

其實在下不是很擅選股~在下很懶~選股要睇好多野~頭好痛
原帖由 cccho 於 2008-12-29 10:43 PM 發表

客氣!呢排比人執得多,連我D反應都慢左!

隻衰野經過我地地獄式訓練,依家係唔係都執.
樓上幾個看起來好象僞君子~個個都在:失禮了/客氣了.......
原帖由 二叔公 於 2008-12-29 10:45 PM 發表

其實在下不是很擅選股~在下很懶~選股要睇好多野~頭好痛

我地唔係專業,只係老散.買藍籌算啦.
原帖由 華人 於 2008-12-29 10:48 PM 發表

駛乜研究!而家乜股都平!
如長線!
分三注買!不幸買齊就放一便,大氣候回升就等收錢!睇17000點先放一半!
原帖由 cccho 於 2008-12-29 10:51 PM 發表

駛乜研究!而家乜股都平!
如長線!
分三注買!不幸買齊就放一便,大氣候回升就等收錢!睇17000點先放一半!

睇下點先.唔使急啊.
原帖由 二叔公 於 2008-12-29 10:47 PM 發表
樓上幾個看起來好象僞君子~個個都在:失禮了/客氣了.......

你個衰仔,小心D post野,我今晚同你玩改編,玩謝你為止!唔sa lum唔收手!
原帖由 cccho 於 2008-12-29 10:54 PM 發表

你個衰仔,小心D post野,我今晚同你玩改編,玩謝你為止!唔sa lum唔收手!

隻衰野今日心泛氣燥.係唔係都執.Joe哥,招呼吓佢.
原帖由 華人 於 2008-12-29 10:56 PM 發表

隻衰野今日心泛氣燥.係唔係都執.Joe哥,招呼吓佢.

都係大下佢姐,佢真係唔post野我地米小左個主角? 失敬!
原帖由 華人 於 2008-12-29 10:48 PM 發表

哥哥要我做功課~今日剛交佐份比距