匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: kaiok33

狼群開始行動了

頭像被屏蔽

回復 #840 過客1 的帖子

可能你比較善喜歡做短線啫,,,,,,,,,,,,所以無我禁好卦!

回復 #842 kaiok33 的帖子

我一時時.以前炒樓揸成年都係咁啦.不過,現在炒金玩玩下

回復 #841 jianhuiliu2007 的帖子

做長線最緊要係鎖好利潤......... 不要心急.......... 假如690沽........ 破670加沽........... 破650追沽................ 破630平690上單(企於不敗之地)........ 然後靜心觀看不可再加碼............如果到達目標價位把所有沽貨一起平倉
小妹个人做長線公式!.................免責
原帖由 kaiok33 於 2007-6-2 02:29 AM 發表
你揸定沽呀?

122又入咗一手啊

回復 #843 過客1 的帖子

一早都話過客兄係............大户人家啦!
原帖由 kaiok33 於 2007-6-2 02:53 AM 發表
做長線最緊要係鎖好利潤......... 不要心急.......... 假如690沽........ 破670加沽........... 破650追沽................ 破630平 ...

671沽都应该几安全

good luck!!!
原帖由 kaiok33 於 2007-6-2 02:56 AM 發表

我一早都話係啦
原帖由 kaiok33 於 2007-6-2 02:56 AM 發表

咪儍啦. 個時小弟死頂架.
原帖由 魯賓 於 2007-6-2 02:58 AM 發表

我一早都話係啦

你又玩埋小弟.