匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 魯賓

空軍凶日

原帖由 二叔公 於 2009-9-13 12:17 AM 發表

唔聽到距講哦~我又冇問~因為根本睇唔通

唔做都無壞,當休息一下.
原帖由 華人 於 2009-9-13 12:20 AM 發表

唔做都無壞,當休息一下.

我系沽到驚哪~得個睇~乖佐好耐~我都有今日咯
原帖由 二叔公 於 2009-9-13 12:22 AM 發表

我系沽到驚哪~得個睇~乖佐好耐~我都有今日咯

你唔好咁講啦....玩得投資/投機...總會有羸有輸....你亦嬴過唔少架.
原帖由 華人 於 2009-9-13 12:25 AM 發表

你唔好咁講啦....玩得投資/投機...總會有羸有輸....你亦嬴過唔少架.

系~飲過食過使過敗過嘆過~所以再挨兩年再來都認哪
原帖由 二叔公 於 2009-9-13 12:29 AM 發表

系~飲過食過使過敗過嘆過~所以再挨兩年再來都認哪

都算係咁啦.....好多人未試過架.......唔好去到咁盡好唔好?
原帖由 華人 於 2009-9-13 12:33 AM 發表

都算係咁啦.....好多人未試過架.......唔好去到咁盡好唔好?

二喪~我依家斬佐你想叫我以後做0.1呀?甘我不如索性豪一次~甘後尾兩年我咪疊埋心水做野咯~你以後見我玩咖機會少咖哪~我會好比心機做野咖
原帖由 二叔公 於 2009-9-13 12:37 AM 發表

二喪~我依家斬佐你想叫我以後做0.1呀?甘我不如索性豪一次~甘後尾兩年我咪疊埋心水做野咯~你以後見我玩咖機會少咖哪~我會好比心機做野咖

咁你決定左點做.....我就無謂多講啦.
原帖由 華人 於 2009-9-13 12:40 AM 發表

咁你決定左點做.....我就無謂多講啦.

10萬8萬戶頭仔玩咩呀~曬氣哪~我聽好多小戶頭話細戶冇人理咖~要我受氣就無謂咯
原帖由 二叔公 於 2009-9-13 12:43 AM 發表

10萬8萬戶頭仔玩咩呀~曬氣哪~我聽好多小戶頭話細戶冇人理咖~要我受氣就無謂咯

你自己玩架......使乜人理.
原帖由 華人 於 2009-9-13 12:44 AM 發表

你自己玩架......使乜人理.

我覺得錢少心會虛呀~炒得心驚膽跳甘做咩咋~你想日日聽我呻呀