匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: BC1410

人們天天叫 "空", 金價日日新 "高"

原帖由 Touch 於 2009-12-11 10:08 PM 發表

SL@1121...OK?!

希望你賺錢啦
原帖由 Touch 於 2009-12-11 10:08 PM 發表

SL@1121...OK?!

Buddy set down $2 得唔得呀
原帖由 BC1410 於 2009-12-11 09:21 AM 發表
這週由星期二開始早上10:00前做沽單, 午夜後平.......卓硬佢
連續三日如此模式, 但波幅一日少於一日, 每日高位低過昨日..................今日星期五 (第4日), 現時早上已到 1137.6 ( 高於昨日高位 ),
估計今日1116 - 1143,
阻力 1150 - 1162 - 1173*
支持  1107 - ...

又中...................不過今日早咗d.........即係可能想大插都唔定.......敬請壇友小心
原帖由 BC1410 於 2009-12-11 10:20 PM 發表

Buddy set down $2 得唔得呀

趣趣地...真系比多佐$2佢添 ...又有得食唔食 ...
原帖由 BC1410 于 2009-12-10 08:42 PM 發表

我冇嚇你呀!
黃金號列車 下一站 1107 - 1113, 再下一站 1115 - 1120,  
如有關上述行情更改, 恕不另通知, 敬請各位乖客注意
原帖由 Touch 於 2009-12-12 09:21 AM 發表

趣趣地...真系比多佐$2佢添 ...又有得食唔食 ...

算啦........會長.....$2姐..........今週又嚟果囉
原帖由 金☆晨 於 2009-12-12 11:12 AM 發表

上週出帖僥倖地中九成 .....
今日估計如下 :
早上至傍晚如上週走勢........先早上日高位.........而晚上至午夜後大插至日低位
1107 - 1127
阻力 1136* - 1146
支持  1103* - 1195 - 1177
如早上至傍晚已穿 * 位...........敬請觀望為上策

回復 #878 BC1410 的帖子

原帖由 BC1410 於 2009-12-14 02:58 AM 發表

算啦........會長.....$2姐..........今週又嚟果囉

好...唔好比佢停啊...