匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: BC1410

人們天天叫 "空", 金價日日新 "高"

原帖由 金☆晨 於 2009-12-14 07:26 AM 發表

原帖由 Touch 於 2009-12-14 09:11 AM 發表

好...唔好比佢停啊...

會長好.........如今早所出之帖一樣的走勢.......
早上至傍晚如上週走勢........先早上日高位.........而晚上至午夜後大插至日低位
1107 - 1127
黃金號列車 下一站 1107 - 1113, 再下一站 1087 - 1095,  
如有關上述行情更改, 恕不另通知, 敬請各位乖客注意
又要唱番首
狂沽佢空虛,,,,,,,,空虛.......用力令佢倒退
明知結局........何不去做..........莫使畏懼
原帖由 BC1410 於 2009-12-14 05:17 PM 發表

會長好.........如今早所出之帖一樣的走勢.......
早上至傍晚如上週走勢........先早上日高位.........而晚上至午夜後大插至日低位
1107 - 1127
黃金號列車 下一站 1107 - 1113, 再下一站 1087 - 1095,  
...

On the train already...thanks buddy...happy trading!!
原帖由 Touch 於 2009-12-14 09:51 PM 發表

On the train already...thanks buddy...happy trading!!

Happy trading buddy
昨天祗中日波幅上限, 未有如估計下插至 1109 或以下, 但仍然相信會回到最少 1109 - 1113, 袛是時間問題
估計今日 1109 - 1130
阻力 1138 - 1148 - 1155
支持 1103 - 1190 - 1177
原帖由 BC1410 于 2009-12-14 07:05 PM 發表
又要唱番首
狂沽佢空虛,,,,,,,,空虛.......用力令佢倒退
明知結局........何不去做..........莫使畏懼

回複 #883 BC1410 的帖子

原帖由 金☆晨 於 2009-12-15 05:05 PM 發表

笑得咁開心.......首歌啱唔啱聽呀
绝对岩听,填词仲填得好好添。