匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 波波

十月26日突破重要阻力

原帖由 波波 於 2007-10-26 10:27 AM 發表
睡梦中黄金突破重要阻力768.6,今早发力创新高773;目前真假突破难辨。但日线、周线图MACD;  RSI;  KDJ等指标经过昨天一日的震荡已& ...

779.5

回復 #80 fatcat 的帖子

唔好在刺激我啦,明知会中却又唔敢渣。昨晚摸了个定来沽就沾沾自喜,有得赚又贪心无走,今日好多次机会收复失地却又未能当机立断。今日真系好痛苦!!!!!!
悔呀!
原帖由 小肥肥 於 2007-10-26 11:38 PM 發表
唔好在刺激我啦,明知会中却又唔敢渣。昨晚摸了个定来沽就沾沾自喜,有得赚又贪心无走,今日好多次机会收复失地却又未能当机立断。今日真系 ...

可惜,有點進退失據.
原帖由 小肥肥 於 2007-10-26 11:38 PM 發表
唔好在刺激我啦,明知会中却又唔敢渣。昨晚摸了个定来沽就沾沾自喜,有得赚又贪心无走,今日好多次机会收复失地却又未能当机立断。今日真系 ...

i hv followed u to buy and just squared at 780

回復 #84 fatcat 的帖子

你Buy咗?几时?

回復 #83 GRAIL 的帖子

心里太反复了!唉.................
原帖由 小肥肥 於 2007-10-26 11:53 PM 發表
心里太反复了!唉.................

絕對明白.
原帖由 小肥肥 於 2007-10-26 11:52 PM 發表
你Buy咗?几时?

buying at 776 this afternoon.......
plan to sell at 781 n stop loss at today dayhigh if seen

回復 #88 fatcat 的帖子

你甘惊!你到底是沽还是渣呀?如果系渣现在放了吧。

回復 #88 fatcat 的帖子

好快中。恭喜你!