匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 升呢

猜猜今晚最低見咩價格 (照鷹記前價為最終答案)

回復 #79 二叔公 的帖子

我掛咗 28.5 又嚟過
回復

原帖由 BC1410 於 2009-3-27 09:54 PM 發表
我掛咗 28.5 又嚟過

我又try try
回復

回復 #80 CDO 的帖子

18日半夜即時了斷ed
回復

原帖由 Touch 於 2009-3-27 09:46 PM 發表

家阵两头唔到岸哦?...实在要沽就不如小put只银...30minutes' trading

銀子同你有仇呀,你做乜要out佢o者

白銀day high 13.63 day low 13.13,比你食晒50點子x2500盎司 = USD 1250 美元
黃金 day high 939 day low 919 ,你食晒20美元 x 100 盎司 + 2000 美元

你要put 都put隻賺得多架啦!
回復

原帖由 CDO 於 2009-3-27 09:57 PM 發表

白銀day high 13.63 day low 13.13,比你食晒50點子x2500盎司 = USD 1250 美元
黃金 day high 939 day low 919 ,你食晒20美元 x 100 盎司 + 2000 美元

...

抵鬧呀會長~out銀紙呀
回復

原帖由 CDO 於 2009-3-27 09:57 PM 發表

...

minutes' trading only lar...高人!... 收到!!
回復

原帖由 Touch 於 2009-3-27 10:02 PM 發表

minutes' trading only lar...高人!... 收到!!

呢d就叫跟官姓乜~我都知你姓周哪
回復

原帖由 二叔公 於 2009-3-27 10:03 PM 發表

呢d就叫跟官姓乜~我都知你姓周哪

呢d就叫跟官唔知姓乜~我都知你姓周哪
回復

原帖由 二叔公 於 2009-3-27 10:04 PM 發表

呢d就叫跟官唔知姓乜~我都知你姓周哪

等华兄蒲头...您就知错
回復

回復 #82 二叔公 的帖子

記住止損呀! 叔公
回復