匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 魯賓

人生無常 金海番波

二叔.......
原帖由 華人 於 2009-11-25 07:08 PM 發表
二叔.......

原帖由 二叔公 於 2009-11-25 07:10 PM 發表

我今日又出左50両.......
原帖由 華人 於 2009-11-25 07:11 PM 發表

我今日又出左50両.......

大大佬就話閉上眼渣L爆佢,掛個1199吃糊,快就兩日, 慢就 NEXT MONDAY
原帖由 二叔公 於 2009-11-25 07:14 PM 發表

大大佬就話閉上眼渣L爆佢,掛個1199吃糊,快就兩日, 慢就 NEXT MONDAY

呢d位我觀戰算啦......我自己都出ing貨.......
原帖由 華人 於 2009-11-25 07:20 PM 發表

呢d位我觀戰算啦......我自己都出ing貨.......

今日有線一臺都有新聞話本地有銀行收到四佰幾oz假野!香港提番來個兩噸又有假野!唉!!!你睇位呀~發現假金應該先小跌後大升~但系經已是大升啦~兩個月升20%多還不夠~要單月升多20%我唔知應該點解釋咯
原帖由 二叔公 於 2009-11-25 07:26 PM 發表

今日有線一臺都有新聞話本地有銀行收到四佰幾oz假野!香港提番來個兩噸又有假野!唉!!!你睇位呀~發現假金應該先小跌後大升~但系經已是大升啦~兩個月升20%多還不夠~要單月升多20%我唔知應該點解釋咯

我只得21個金幣,我唔驚........其他是紙金.....孖展無貨.
原帖由 華人 於 2009-11-25 07:29 PM 發表

我只得21個金幣,我唔驚........其他是紙金.....孖展無貨.

紙金都走好渦~等陣大大佬上黎唔信你問下距意思
我就話回位再入 好冇
原帖由 二叔公 於 2009-11-25 07:30 PM 發表

紙金都走好渦~等陣大大佬上黎唔信你問下距意思
我就話回位再入 好冇

我出ing貨啦.......你都知我有300両在900以下入架....我會最少保留100両....21個金幣就唔走啦........全部順利出貨後是淨賺.......我唔怕.
會長~黎玩陣好冇