匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 華人

黃金搞乜鬼????

原帖由 華人 於 2010-2-2 08:34 PM 發表

車.....負責一切法律效果....公司如有通蕃賣國,軍火走私,逼良為娼....老細條女得唔得,一切我承擔......唔加番似樣的人工.....搵佢老豆做啦........

最少20皮~發咯~要請我食大餐~食乜好呢?日本菜?包魚?仲要比個大紅包比我~唔系我小你
原帖由 二叔公 於 2010-2-2 08:36 PM 發表

最少20皮~發咯~要請我食大餐~食乜好呢?日本菜?包魚?仲要比個大紅包比我~唔系我小你

.......我d血汗錢你都作.......無人性.
原帖由 華人 於 2010-2-2 08:38 PM 發表

.......我d血汗錢你都作.......無人性.

嘩~你賺甘多唔請唔分就真系冇人性咯~
想我小你呢
原帖由 二叔公 於 2010-2-2 08:40 PM 發表

嘩~你賺甘多唔請唔分就真系冇人性咯~
想我小你呢

唔使做啊.....血汗錢啊.....
原帖由 華人 於 2010-2-2 08:42 PM 發表

唔使做啊.....血汗錢啊.....

賺得多惡曬吖~鬧我呀!信唔信爆你呢
原帖由 二叔公 於 2010-2-2 08:50 PM 發表

賺得多惡曬吖~鬧我呀!信唔信爆你呢

我唔係賺好多o者.... 你想老笠....我實反抗架....
原帖由 華人 於 2010-2-2 08:52 PM 發表

我唔係賺好多o者.... 你想老笠....我實反抗架....

我只要一想起你人工高我n倍~我就想切你肉剝你皮~世界實在太不公平了~大家都朝九晚六~為什麽你高我那麽多
原帖由 二叔公 於 2010-2-2 08:53 PM 發表

我只要一想起你人工高我n倍~我就想切你肉剝你皮~世界實在太不公平了~大家都朝九晚六~為什麽你高我那麽多

我隨時要痞監啊......
hihi
原帖由 華人 於 2010-2-2 08:55 PM 發表

我隨時要痞監啊......

我隨時準備去探你的~放心好冇