匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 施十一

小心老美古惑

我係打工仔,返工炒金會比老闆炒魷魚,唔似你們一班老闆可以日炒夜炒,有時覺得你地由朝到晚睇市真系好 ...
施十一 發表於 23-4-2010 19:25

完全同意啦!

我都唔知做乜頭先打比師傅無啦啦比佢罵一餐勁既!我只係問佢扎好定沽好,佢講完方向之後我同佢講左一炸自已都唔知想講乜既野,之後就比佢罵左一大餐了!都唔知邊個激親佢!!!哎
千万不要误会了哦,大家和气生财!1142.1走了先
完全同意啦!

我都唔知做乜頭先打比師傅無啦啦比佢罵一餐勁既!我只係問佢扎好定沽好, ...
座艇皇 發表於 2010-4-23 07:36 PM

完全同意啦!

我都唔知做乜頭先打比師傅無啦啦比佢罵一餐勁既!我只係問佢扎好定沽好, ...

完全同意啦!

我知邊個激親佢!!!我 law............ Sorry!  
我知邊個激親佢!!!我 law............ Sorry!
piggy3616 發表於 23-4-2010 19:57

係妳………………………
係妳………………………
座艇皇 發表於 2010-4-23 08:05 PM

Yes ar.......... you and me, have the same Agent ar.
From 豬小姐
回復 87# piggy3616

佢都未罵過我,可能因為我問d白痴問題先罵叩!哈哈………但幫我賺唔少,比佢罵下都無所謂啦!
豬小姐,為何我個平台成日系統繁忙,不能操作,剛才又係,尋晚一出這主題即被砍掉不見了,有冇人試過這情況,因我在網上見人講過有些公司用這手法呃人,賺時軟件出問題,到輸回才可操作,但我相信英皇不會這樣.
豬小姐,為何我個平台成日系統繁忙,不能操作,剛才又係,尋晚一出這主題即被砍掉不見了,有冇人試過這情況,因我 ...
Billy 發表於 2010-4-23 08:45 PM

美国時段,交易平台有時會出現糸統繁忙.

想做單,打電話去盤房吧!

我輸錢,是因為我升市沽,跌市揸,又心急. 要改進.