匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: BC1410

人們天天叫 "空", 金價日日新 "高"

原帖由 benny 於 2009-12-15 07:28 PM 發表
绝对岩听,填词仲填得好好添。

多謝欣賞...... 仲有無單係手呀
原帖由 BC1410 於 2009-12-15 02:07 PM 發表
昨天祗中日波幅上限, 未有如估計下插至 1109 或以下, 但仍然相信會回到最少 1109 - 1113, 袛是時間問題
估計今日 1109 - 1130
阻力 1138 - 1148 - 1155
支持 1103 - 1190 - 1177

明早至傍晚.......可能是突破關鍵時刻
今日反彈至 1139 ,  本週上落高低位為 1110 - 1139
估計明日 1119 - 1136
阻力 1142 - 1150 - 1159*
支持 1109* - 1103 - 1190
反覆上落, 尋求方向突破, 如要做單......敬請小心......觀望為上策
國聯邦儲備理事會(FED)宣佈維持利率在0-0.25%區間不變,重申利率將在較長時間內持於超低位。聯儲稱預期多數特別的流動性工具將在2月1日到期,聯儲稱將同其他各國央行合作,在2月1日前結束臨時流動性互換安排

回復 #893 BC1410 的帖子

原帖由 BC1410 於 2009-12-15 08:13 PM 發表

多謝欣賞...... 仲有無單係手呀

宜家无单系手呀,先观望
原帖由 BC1410 於 2009-12-17 02:05 AM 發表
今日反彈至 1139 ,  本週上落高低位為 1110 - 1139
估計明日 1119 - 1136 - 1146
阻力 1142 - 1150 - 1159*
支持 1109* - 1103 - 1190
反覆上落, 尋求方向突破, 如要做單......敬請小心......觀望為上策

good morning! 比多十蚊啦 ...老友记
原帖由 Touch 於 2009-12-17 10:42 AM 發表

good morning! 比多十蚊啦 ...老友记

會長好...........唔係唔想比多十蚊佢.......係連 1142 佢都未有本事過得到住呀!
所以今日都係支持 區間上落睇法 1113 - 1142*
原帖由 PXL 於 2009-12-17 03:26 AM 發表
國聯邦儲備理事會(FED)宣佈維持利率在0-0.25%區間不變,重申利率將在較長時間內持於超低位。聯儲稱預期多數特別的流動性工具將在2月1日到期,聯儲稱將同其他各國央行合作,在2月1日前結束臨時流動性互換安排

原帖由 BC1410 於 2009-12-17 06:06 PM 發表

會長好...........唔係唔想比多十蚊佢.......係連 1142 佢都未有本事過得到住呀!
所以今日都係支持 區間上落睇法 1113 - 1142*

BC....你搵到食啦....