匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 魯賓

空軍凶日

原帖由 華人 於 2009-9-14 12:19 AM 發表

依家個個大佬都睇1200-1300.....有d睇1400添....時間由短期(咁即係幾耐?)至年底....甚至出年3月前.

咁吹法 老美唔知點諗?
原帖由 魯賓 於 2009-9-14 12:19 AM 發表

做窮鬼o姐

我承認我系要跌佐先會知痛~在所有的投機錯誤中~幾乎沒有比試圖平均對沖損失更大的錯誤了~既然都錯了~就錯到底哪~窮就窮哪~最多就冇親朋咋~咪仲清靜
原帖由 華人 於 2009-9-14 12:21 AM 發表

..........一場老友關心下擔心d都正常o者......

甘陪我飲杯哪
原帖由 魯賓 於 2009-9-14 12:22 AM 發表

咁吹法 老美唔知點諗?

哈......可以點啊?.....市塲力勢....係先算啦......可能第時加息加到你唔信都不定...不過係將來的事咯.
原帖由 魯賓 於 2009-9-14 12:22 AM 發表

咁吹法 老美唔知點諗?

真正令我內心感到不安咖並非承擔損失而系我睇錯市~基礎分析系建立在與股票或商品相關的經濟因素分析的基礎上~現時一切都推翻了~我唔識講野咯
原帖由 二叔公 於 2009-9-14 12:22 AM 發表

我承認我系要跌佐先會知痛~在所有的投機錯誤中~幾乎沒有比試圖平均對沖損失更大的錯誤了~既然都錯了~就錯到底哪~窮就窮哪~最多就冇親朋咋~咪仲清靜

不成功便成淫...有前冇後
原帖由 二叔公 於 2009-9-14 12:27 AM 發表

真正令我內心感到不安咖並非承擔損失而系我睇錯市~基礎分析系建立在與股票或商品相關的經濟因素分析的基礎上~現時一切都推翻了~我唔識講野咯

徐非今次一上冇回头  唔係都唔算錯哂嘅
原帖由 二叔公 於 2009-9-14 12:23 AM 發表

甘陪我飲杯哪

好......03年Chateau La Salle De Poujeaux....飲杯.
原帖由 魯賓 於 2009-9-14 12:28 AM 發表

不成功便成淫...有前冇後

我唸你明我點唸咖哪
原帖由 華人 於 2009-9-14 12:26 AM 發表

哈......可以點啊?.....市塲力勢....係先算啦......可能第時加息加到你唔信都不定...不過係將來的事咯.

睇佢投降否  老美總有出奇招毁數