匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: BC1410

人們天天叫 "空", 金價日日新 "高"

原帖由 華人 於 2009-12-17 07:38 PM 發表

BC....你搵到食啦....

今日都係睇穩陣d喎............你呢.........斬咗d扎單未呀?
原帖由 BC1410 於 2009-12-17 08:17 PM 發表

今日都係睇穩陣d喎............你呢.........斬咗d扎單未呀?

今日做個d做唔見幾文...... 奉獻時刻......
原帖由 華人 於 2009-12-17 08:19 PM 發表

今日做個d唔見幾文...... 奉獻時刻......
原帖由 華人 於 2009-12-17 08:19 PM 發表

今日做個d做唔見幾文...... 奉獻時刻......

如要做單........今日睇吓破唔破 1109啦......唔破就又扎過囉
原帖由 BC1410 於 2009-12-17 08:31 PM 發表

如要做單........今日睇吓破唔破 1109啦......唔破就又扎過囉

好啊......
原帖由 華人 於 2009-12-17 08:34 PM 發表

好啊......

若是真到 1109 而又不破的話.........扎得過 ( 本週第三次呀 )
不過見 1139 以上都係先吃為快啦........啱唔啱聽
原帖由 BC1410 於 2009-12-17 08:40 PM 發表

若是真到 1109 而又不破的話.........扎得過 ( 本週第三次呀 )
不過見 1139 以上都係先吃為快啦........啱唔啱聽

當然啱聽.....
原帖由 BC1410 於 2009-12-17 02:05 AM 發表
今日反彈至 1139 ,  本週上落高低位為 1110 - 1139
估計明日 1119 - 1136
阻力 1142
- 1150 - 1159*
支持 1109* - 1103 - 1190
反覆上落, 尋求方向突破, 如要做單......敬請小心......觀望為上策

1109* 今日重要支持位
原帖由 BC1410 於 2009-12-17 08:59 PM 發表

1109* 今日重要支持位

只怕事不過三,好多時第三次都搞掂......
原帖由 華人 於 2009-12-17 09:01 PM 發表

只怕事不過三,好多時第三次都搞掂......

通常都係架.................所以先叫........觀望為上策