匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: cccho

沽得早、未必好!

原帖由 CDO 於 2009-6-19 11:40 PM 發表

我指買熊貓好處是不單只票面值,有時過幾年突然炒起 (如2008是奧運) 的熊貓,個價唔止價金價重量個錢,有時還有以想不到既水位。

呵....原來咁順,走雞.
原帖由 華人 於 2009-6-19 11:40 PM 發表

哈....受害人成被告,元兇反而未上法庭,以後還有臉說依法治國?當其他人儍架.收檔啦.呃神騙鬼.

共產黨本性如此  唉...禍國秧民  連自己d黨員都管唔掂  中國十幾億人比佢害死啦  冰山一角咋
原帖由 華人 於 2009-6-19 11:42 PM 發表

呵....原來咁順,走雞.

我都是去年朋友教我買熊貓,買了一堆書回來看,不過沒有多看,只看價格有些一盎司都漲至幾萬元,你可去高高找一下。
原帖由 魯賓 於 2009-6-19 11:44 PM 發表

共產黨本性如此  唉...禍國秧民  連自己d黨員都管唔掂  中國十幾億人比佢害死啦  冰山一角咋

我做事不喜歡留手尾,一定比錢!
原帖由 CDO 於 2009-6-19 11:48 PM 發表

我做事不喜歡留手尾,一定比錢!

有d杈就上哂腦  當所有人唔係嘢  香港有個奴才曾就係另一例
原帖由 魯賓 於 2009-6-19 11:44 PM 發表

馬克斯那套,早期英國佬曾在Liverpool用worKshop做過試驗,証明行唔通,在歐洲的19世紀未20世紀初已成未流思想,列寧之流還以為執到寶,用整個國家做試驗,扺佢成為三流國家.
原帖由 CDO 於 2009-6-19 11:47 PM 發表

我都是去年朋友教我買熊貓,買了一堆書回來看,不過沒有多看,只看價格有些一盎司都漲至幾萬元,你可去高高找一下。

OK.多謝大哥大.
原帖由 華人 於 2009-6-19 11:52 PM 發表

馬克斯那套,早期英國佬曾在Liverpool用worKshop做過試驗,証明行唔通,在歐洲的19世紀未20世紀初已成未流思想,列寧之流還以為執到寶,用整個國家做試驗,扺佢成為三流國家.

唉  可憐o既係老百性
原帖由 魯賓 於 2009-6-19 11:52 PM 發表

有d杈就上哂腦  當所有人唔係嘢  香港有個奴才曾就係另一例

當日克仔都係哀呢樣野,唔係就無布殊!
原帖由 魯賓 於 2009-6-19 11:53 PM 發表

唉  可憐o既係老百性

唔使可憐佢,有d人洗哂腦信得架.