匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 華人

黃金搞乜鬼????

原帖由 二叔公 於 2010-3-1 07:14 PM 發表

我就甘唸咖~我驚年後辭工後無聊~去讀下都好呀

你唔使炒嘢啊????
原帖由 華人 於 2010-3-1 07:14 PM 發表

你升啊?恭喜.....

升天就差d
年初我在大陸深圳市委附近~唔太識路~問下路人:請問附近有冇茶餐廳之類可以坐低咖地方呢?
你估條pk點答我呀:餐廳?請我吃飯呀?
!@#$%^&^%$#@!@#$%&^%$#@#$###########
原帖由 華人 於 2010-3-1 07:17 PM 發表

你唔使炒嘢啊????

炒野使得幾多時間咋
原帖由 二叔公 於 2010-3-1 07:18 PM 發表

升天就差d
年初我在大陸深圳市委附近~唔太識路~問下路人:請問附近有冇茶餐廳之類可以坐低咖地方呢?
你估條pk點答我呀:餐廳?請我吃飯呀?
!@#$%^&^%$#@!@#$%&^%$#@#$###########

車.......我好耐無上大陸咯......我根本無興趣......
原帖由 二叔公 於 2010-3-1 07:18 PM 發表

炒野使得幾多時間咋

你自己安排啦......
原帖由 華人 於 2010-3-1 07:21 PM 發表

車.......我好耐無上大陸咯......我根本無興趣......

講真句~我情願距話問路要比錢呀~甘隈瑣吖語態~你老板呀~問餐廳就要請吃飯~問酒店豈不是要打場友誼波?大陸人真叻計數
原帖由 華人 於 2010-3-1 07:21 PM 發表

你自己安排啦......

每日掛單就ok~炒之嘛~晚頭就同你地吹水~我認真考慮下先
原帖由 二叔公 於 2010-3-1 07:26 PM 發表

講真句~我情願距話問路要比錢呀~甘隈瑣吖語態~你老板呀~問餐廳就要請吃飯~問酒店豈不是要打場友誼波?大陸人真叻計數

哈........唔識講.....你可能唔好運,問着個無品o者.
原帖由 二叔公 於 2010-3-1 07:27 PM 發表

每日掛單就ok~炒之嘛~晚頭就同你地吹水~我認真考慮下先

哈......你好充實喎.......
原帖由 華人 於 2010-3-1 07:28 PM 發表

哈........唔識講.....你可能唔好運,問着個無品o者.

我都唔L識講野
不過d素質真系........