匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

查看: 2863|回復: 13

8月8月

距離中國奧運仲有一年
原帖由 金星 於 2007-8-8 11:24 PM 發表
距離中國奧運仲有一年

但凡中国的重要节日,国内股市都会大跌...我越来越怀疑国内股市的庄是美国佬!
原帖由 KBG 於 2007-8-8 11:26 PM 發表

但凡中国的重要节日,国内股市都会大跌...我越来越怀疑国内股市的庄是美国佬!

好明顯啦, 美國佬系中國市場魚肉....橫行....

賺咁多人仔又系股市度再賺, 肥過豬頭.........
原帖由 金星 於 2007-8-8 11:29 PM 發表

好明顯啦, 美國佬系中國市場魚肉....橫行....

賺咁多人仔又系股市度再賺, 肥過豬頭.........

甘你点看国内股市啊?DOW渡过难关咪o架?
原帖由 KBG 於 2007-8-8 11:34 PM 發表

甘你点看国内股市啊?DOW渡过难关咪o架?

國內股市我成日都睇錯, 你真系當左我明燈....
原帖由 金星 於 2007-8-8 11:35 PM 發表

國內股市我成日都睇錯, 你真系當左我明燈....

点敢啊...
我早找到lamp了,我个同事,他买入大盘就一定大跌数日,他一清仓结果两连涨2个星期...
原帖由 KBG 於 2007-8-8 11:40 PM 發表

点敢啊...
我早找到lamp了,我个同事,他买入大盘就一定大跌数日,他一清仓结果两连涨2个星期...

原帖由 KBG 於 2007-8-8 11:40 PM 發表

点敢啊...

u may be a successful trader if u trade against him
原帖由 金星 於 2007-8-8 11:48 PM 發表

u may be a successful trader if u trade against him

I am a amateur indeed...
but I really traded against him!
原帖由 KBG 於 2007-8-8 11:52 PM 發表

I am a amateur indeed...
but I really traded against him!

踏出成功第一步了.....