匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

查看: 6718|回復: 39

恭喜小琪

791啦!
原帖由 小肥肥 於 2007-10-29 10:56 AM 發表
791啦!

謝謝.... 您有否做單  ?

回復 #2 小琪 的帖子

今早见高开回调,怕像上周一甘,唔敢入,刚才791跟了但觉风险太大,792.5已平,等中午伦敦开始前看有无机会入,估计今明两天应可登上800啦!
原帖由 小肥肥 於 2007-10-29 11:19 AM 發表
今早见高开回调,怕像上周一甘,唔敢入,刚才791跟了但觉风险太大,792.5已平,等中午伦敦开始前看有无机会入,估计今明两天& ...

也很好,總算獲利 ,我也打算先平.......

怕怕!

宜家做单好似要抢滩甘!渣又怕跌,沽又怕升,呢个时候乜都会发生,就睇边个够运啦!登上800就像海上的一页小舟要同暴风作战一样。怕怕!!!

回復 #4 小琪 的帖子

恭喜恭喜!收获也不少了!
原帖由 小肥肥 於 2007-10-29 11:24 AM 發表
宜家做单好似要抢滩甘!渣又怕跌,沽又怕升,呢个时候乜都会发生,就睇边个够运啦!登上800就像海上的一页小舟要同暴风作 ...

792.5剛平,對...現在我做了單都不敢離開電腦

回復 #7 小琪 的帖子

估计伦敦开市时亚洲收市前会有小回,但不敢沽,等位入好过啦,今日应会继续升,795晚上可见吧!你点睇?
原帖由 小肥肥 於 2007-10-29 11:40 AM 發表
估计伦敦开市时亚洲收市前会有小回,但不敢沽,等位入好过啦,今日应会继续升,795晚上可见吧!你点睇?

我都不敢沽,寧願等回調渣.....始終大勢向上,但真的要格外小心

回復 #9 小琪 的帖子

休息下吧!享受一个美味午餐下午再战!反正你今日都有唔错的收获,小猫今日行好运咯!