匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 山桔梗

民间高手

頭像被屏蔽
原帖由 BC1410 於 2009-4-20 07:34 PM 發表

睇嚟你都唔係好明大陸 "木板 = 錢 " 嘅道理啦 ! 你放上去...........有人會幫你清理去起屋或變賣.......(不過唔會全部拿走..........留返 D Sample 等你再放過) 明嗎! 死未

甘我明白哪~即系冇公德~假如在他們心目中幾塊板比人命更值錢旁觀者說甚麽做甚麽都無補於事(我是涼血動物)
原帖由 二叔公 於 2009-4-20 07:39 PM 發表

甘我明白哪~即系冇公德~假如在他們心目中幾塊板比人命更值錢旁觀者說甚麽做甚麽都無補於事(我是涼血動物)

我都親身行過呢 D 橋 (梗係細路果陣啦.......你試過踩住條所謂綱線隻腳會震同痛未呀?...........所以圖中見到嘅係條 " 欖 "  ( 算有良心 同進步咗啦)
原帖由 BC1410 於 2009-4-20 07:49 PM 發表

我都親身行過呢 D 橋 (梗係細路果陣啦.......你試過踩住條所謂綱線隻腳會震同痛未呀?...........所以圖中見到嘅係條 " 欖 "  ( 算有良心 同進步咗啦)

所以我只愛大都市~叫我去d荒蠻的地方我會死咖
原帖由 二叔公 於 2009-4-20 07:53 PM 發表

所以我只愛大都市~叫我去d荒蠻的地方我會死咖

咁又唔洗啞麻, 山區風光明媚..........可能別有一番滋味在心頭呢
原帖由 BC1410 於 2009-4-20 07:58 PM 發表

咁又唔洗啞麻, 山區風光明媚..........可能別有一番滋味在心頭呢

細個時或許有想過山區風光無限~或許跟愛侶隱居是美事一件~成年後我發覺根本就冇可能~無論是愛侶定隱居都只是一個遙不可及的夢~唉~BC~理想同現實都是有距離的
原帖由 二叔公 於 2009-4-20 08:02 PM 發表

細個時或許有想過山區風光無限~或許跟愛侶隱居是美事一件~成年後我發覺根本就冇可能~無論是愛侶定隱居都只是一個遙不可及的夢~唉~BC~理想同現實都是有距離的

唔好誤會呀.........我當年都係因公幹(被迫)所以有此經歷...........冇你講得咁詩情畫意 and 浪漫架
原帖由 BC1410 於 2009-4-20 08:07 PM 發表

唔好誤會呀.........我當年都係因公幹(被迫)所以有此經歷...........冇你講得咁詩情畫意 and 浪漫架

你果d叫發配我呢d叫發夢
原帖由 山桔梗 於 2009-4-20 10:44 AM 發表

这个算是高手吗
20080821173524708.jpg 20080821173524524.jpg