匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

查看: 18114|回復: 81

黃金 - 看似很正路

支持 1124 及 1122, 阻力 1136 及 1144

操作方法 : 限價單在 1125.5渣金, 1121.5止血, 1133 可考慮叫吃, 如破1136 就掛 1140上面就食舖8番.

回復 #1 施十一 的帖子

還有一圖

回復 #2 施十一 的帖子

不要驚,不要亂,不要放棄! 1121.5 止血!
原帖由 施十一 於 2010-4-6 04:37 PM 發表
不要驚,不要亂,不要放棄! 1121.5 止血!

請大家記住 : 升的空不了, 跌的多不了, 記得掛止損!
今晚會到 1140 ?
原帖由 施十一 於 2010-4-6 04:37 PM 發表
不要驚,不要亂,不要放棄!

是日阻力 : 1138.5 , 1144, 1145, 1146

1135.6 吃 0.5手, 剛好10蚊穩袋半手單, 一平佢就升, 世事就係咁, 唔好驚, 唔好亂, 唔好放棄, 重有半手慢慢睇!
原帖由 施十一 於 2010-4-7 12:35 PM 發表

是日阻力 : 1138.5 , 1144, 1145, 1146

1135.6 吃 0.5手, 剛好10蚊穩袋半手單, 一平佢就升, 世事就係咁, 唔好驚, 唔好亂, 唔好放棄, 重有半手慢慢睇!
恭喜!
原帖由 施十一 於 2010-4-7 12:35 PM 發表

是日支持都唔少 : 短線 1133 及1130.5, 1128 (止血位) 1123.5 (重要)

操作方法 : 改昨晚止血位回 1132 平 0.5手 1125.50的倉底 (雞肋好過無)
               掛 1131.5 新單買入一手, 1128 止血新單

回復 #9 施十一 的帖子

恭喜你,相信你今晚可以吃返铺小三元。1145! 未来一周有机会吃铺大三元1165!