匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 知多D

知多D攻略

尋日多得你才執返d,冇計,上週五輸剩0.1手錢,請指教現價是否不宜渣,若等1142sell可行嗎?今日咩價可渣沽?
尋日多得你才執返d,冇計,上週五輸剩0.1手錢,請指教現價是否不宜渣,若等1142sell可行嗎?今日咩價可渣沽 ...
Billy 發表於 2010-4-20 01:53 PM

你的目標是賺多元?or 長定短?這樣是會影響不同的策略!
幾多都好,我都想長線執多d,但本金只能頂20元內就爆倉,長短都好,不過我諗只能在短線執d,才能長線
幾多都好,我都想長線執多d,但本金只能頂20元內就爆倉,長短都好,不過我諗只能在短線執d,才能長線
Billy 發表於 2010-4-20 02:13 PM

既然不能行差踏“錯”,那樣的話切密留意知多D攻略(機會一到即時通知)!

回復 24# 知多D

ThankYou,我會留意住!
現1141沽得嗎
現1141沽得嗎
Billy 發表於 2010-4-20 03:49 PM

我唔會起這個位做沽,我都是想做沽,不過不是現在!
回復 24# 知多D

回復 27# 知多D

如我要設限價單sell,應設幾多,因我在公司未必能望住價位及論壇,有客到就要做野
回復  知多D

如我要設限價單sell,應設幾多,因我在公司未必能望住價位及論壇,有客到就要做野
Billy 發表於 2010-4-20 04:05 PM

我明白,但買金講求勢,講求氣,古云: 掛左未必買到,買到未必賺到!若然你真是走了寶,只不過你時晨未到!
小弟今日都認為有大野發生,而我今晚亦有事外出,若然真是走了寶,亦只怪我時晨亦未到!