匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 知多D

知多D攻略

我明白,但買金講求勢,講求氣,古云: 掛左未必買到,買到未必賺到!若然你真是走了寶,只不過你時晨 ...
知多D 發表於 2010-4-20 16:20

说得好
若看好黃金長短期的師兄們應1125-1126附近買好,短的1135,長的1145平倉,今日1124做止蝕,黃金應有避風險作 ...
知多D 發表於 2010-4-19 05:21 PM

由昨日到今日的長短目標已達標,現在空倉,是時候入番貨!
即係 1120 buy or sell
Sorry 1142 buy or sell
(是時候入番貨) Sorry 1142 buy or sell
1145冇沽到,冇入到,現1142渣了
回復 33# 知多D

支持楼主,请问目标多少?
1145冇沽到,冇入到,現1142渣了
Billy 發表於 2010-4-20 11:14 PM

今日餘下時間上又得(1148),落又得(1138),買了恐怕睡不著,明日再戰吧!
昨日話<<落又得(1138),買了恐怕睡不著,明日再戰吧!>>,就是驚佢落完再上,始終真是點到1138,唔到你唔信!今日小弟想在1142-1143.2買入,短望1146(3/2蚊應該有),1148今日目標,不過都是風險大,適宜小註,之後可能要加注!