匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 知多D

知多D攻略

頭像被屏蔽
回復  知多D

不要動氣. 我不敢買, 亦不敢賣 (因為已賣), 沒有跌勢出現不敢加注 - 加了不敢多賺更不想多蝕. 我詢問知兄你是因為你曾好有謄色在 1300 未玻時, 說 必見 1280 "我話的". 很深刻, 特意請教箇中玄機, 並無嘲笑之意.
桄榔樹 發表於 2010-10-6 11:37 PM

原來我講的野是咁有影響力,哈哈!
我重申我的話不可盡信!
你有自己的想法是好!因為你的錢不是我的!
小弟只是吹噓一番!
行軍一定要明白軍情、軍勢、軍力,
既然我在1300時已經能看到這個位1348!
我對自己亦有信心!其實高點已不久已,唔通你1300先望1200咩???
知多点哥哥:请问乐观的预期高点在哪里?
wa一起床又新高...頂....昨晚兩點幾係1343.4渣左....1351.1平左....賺少左幾蚊.....不過現在都不敢買......
wa一起床又新高...頂....昨晚兩點幾係1343.4渣左....1351.1平左....賺少左幾蚊.....不過現在都不敢買......
slipknot2010 發表於 2010-10-7 01:11 PM

回復 4436# 知多D
知兄....你重勁.....125幾渣到家下.....發過周潤發啦你......唔玩住啦.....停一停先.....升到估你唔到了.....去睇大時代....
回復 4436# 知多D
知兄....你重勁.....125幾渣到家下.....發過周潤發啦你......唔玩住啦.....停一停先.....升到估你唔到了.....去睇大時代....
slipknot2010 發表於 2010-10-7 01:21 PM

非也,那個是同1277的沽打孿的!好想好想放!可惜未是時候!
頭像被屏蔽
回復  知多D

知兄: 現在你的言論已是很多同好者作為方向的了. 既成公眾人物, 你也不會信口開河.  ...
桄榔樹 發表於 2010-10-7 01:54 PM

非常同意樹兄的說話
D師兄,多謝你以前的指導,但既然你一路都覺得係優待左我,我以後都不會再問你了!