匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

查看: 5268|回復: 12

鬱悶

連續兩日爆倉,鬱悶到極....

點解突然咁難炒架? 今日再入場一次,1197再渣1次,再爆就同大家告別!

搞左咁多日大龍鳳,點都要到1226先似樣,賭佢今晚創新高,15000晒佢冷!

點解突然咁難炒架? 今日再入場一次,1197再渣1次,再爆就同大家告別! face0 ...
施十一 發表於 2010-5-7 04:46 PM

C11.......在下本星期輸到行程有變,可能要去孟加拉做毅行者.......

點解突然咁難炒架? 今日再入場一次,1197再渣1次,再爆就同大家告別! face0 ...
施十一 發表於 2010-5-7 04:46 PM

C11.......在下本星期輸到行程有變,可能要去孟加拉做毅行者.......
華人 發表於 2010-5-7 04:49 PM

我今朝入多15000蚊,如果再爆就斬手指
我今朝入多15000蚊,如果再爆就斬手指
施十一 發表於 2010-5-7 04:59 PM

閣下還有鬥志,可喜可賀. 我己5肢無力,頭暈身慶.....歌數厥,美人和之,左右皆泣,莫能仰視.....何等淒美,有如夕陽下落櫻遍地,情何以堪.
回復 5# 華人

顶住  逢高  沽       偶 来 陪  你  去撒哈拉沙漠  呆2天
回復  華人

顶住  逢高  沽       偶 来 陪  你  去撒哈拉沙漠  呆2天
小倩倩 發表於 2010-5-7 05:21 PM

靚女.....我好感動啊..... 不過,我今朝已吞槍自盡.現在的我既不是冤魂亦不是厲鬼,只是重生......
靚女.....我好感動啊..... 不過,我今朝已吞槍自盡.現在的我既不是冤魂亦不是厲鬼,只是重生 ...
華人 發表於 2010-5-7 05:27 PM

回復 7# 華人

应该 庆祝 哦   我请客    你埋单
理由   重生
回復  華人

应该 庆祝 哦   我请客    你埋单
理由   重生
小倩倩 發表於 2010-5-7 05:30 PM

哈......靚女你醒目.......