匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

查看: 7140|回復: 3

黑仔皇

這兩天,我簡直名符其實係一個黑仔皇,原本週三我賺1200美元,週四倒蝕2000美元,週五返工又被同事蝦,佢唔抵得我的客人多過佢,日日聯同隔離鋪的朋友,講是講非,見我唔出聲就單單打打,但老細喺度佢又唔敢,仲突然扮好人,佢平時份人又假又擦鞋,又愛搶嘢做,成日好似好等錢駛咁,我原本都已經坐埋一邊自己做自己嘢,由得佢講,由得佢搶,但佢日日都鬼鬼祟祟做埋D小動作,想攪到我發火,又想我唔做,因為我唔做再請個新人,個新人初來步到冇客,佢就變成大姐大,以為自己好威,個新人可以俾佢恰,如果唔係老細話難請人,叫我忍下佢,我駛唔出聲,但佢日日係咁,逼到我埋牆角,終於爆獲金佢嘆,佢就在老細面前又唔認又扮冇嘢,但佢個假面具終被撕破,佢依然古我,只係更鬼祟!救命呀,誰來救我呀!
回復 1# Billy

辦公室政冶,司空見慣,做自己的事便可。老細如果吃他这一套便証明是一丘之貉,無謂久留,另謀高就是上策。
回復 2# 無法笑
多謝師兄教導
回復 4# yjpsl333

515日,? 2010“狼行天下北京首??人演唱?在北展??落幕。?城人才网???有另外??巨星演唱?同期?行,但北展????席的上座率??示了?潮的超??力和人气。演唱??始前,??本山更是?小沈???,引得?千名????尖叫不已。
  ?潮身?白色西?,以一首《那滋味》深情款款地拉?了自己期待已久的2010《狼行天下》?人演唱?。演唱上???身白?王子,?而青春????????素酷?十足,????歌迷惊奇不已。演唱????潮演?了自己的??典老歌如《狼?上羊》、《美了美了》、?城人才?怒的情人》、《?大了受?了》、《?情小偷》以及在2010年春晚上演唱的原??之作《一?田》等20多首?典作品,?????和粉???足了?,整?演出中尖叫?和支持?此起彼伏。而? ---------- ----------    nnnnn mmmmm kkkkk !  超过一萬字  台端的目的不是回帖,而是在搗乱論壇秩序!請版主注意!