匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

查看: 7188|回復: 3

陳淑莊:冇普選唔嫁

陳淑莊:冇普選唔嫁

陳淑莊 Tanya,噚日突然公開發表冇普選就唔嫁人嘅宣言,將一生幸福押喺普選之上。

同男友英雄哥感情穩定嘅 Tanya,噚日突然公開話「等到有普選先結婚」,聽到唔少泛民中人抹一額汗,擔心 Tanya押注太重,呢世嫁唔去。曾健成就戥英雄哥可憐,斷言 Tanya一定「唔使嫁」,成世做老姑婆。
funny women
回復 4# yjpsl333

515日,? 2010“狼行天下北京首??人演唱?在北展??落幕。?城人才网???有另外??巨星演唱?同期?行,但北展????席的上座率??示了?潮的超??力和人气。演唱??始前,??本山更是?小沈???,引得?千名????尖叫不已。
  ?潮身?白色西?,以一首《那滋味》深情款款地拉?了自己期待已久的2010《狼行天下》?人演唱?。演唱上???身白?王子,?而青春????????素酷?十足,????歌迷惊奇不已。演唱????潮演?了自己的??典老歌如《狼?上羊》、《美了美了》、?城人才?怒的情人》、《?大了受?了》、《?情小偷》以及在2010年春晚上演唱的原??之作《一?田》等20多首?典作品,?????和粉???足了?,整?演出中尖叫?和支持?此起彼伏。而? ---------- ----------    What the F is this?   超过一萬字  台端的目的不是回帖,而是在搗乱論壇秩序!請版主注意!