匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: Billy

遇見一個令你有心跳感覺的女仔

咁大聲咁你聽到佢講d咩呀?
一上車第一句聽到佢講佢阿媽之前返大陸,又唔知邊個細妹喉嚨痛,跟住就講左幾句後就話Buy Buy!
回復 132# Billy

Bow Tie Tsang 話齋 ,唔好原地踏步, 你要 "起錨" 啦
我尋日叫左一男一女朋友上去佢公司扮客人,不過我冇入去呀,我衰到叫佢地錄低佢把聲呀,我已叫佢地主攻問佢一個人嘢,攞下咭片,最後佢只係俾佢老細張咭片咋,連佢個名都未知,唉,黎緊呢十日我要返早呀,唔駛只意見到佢了!我兩個朋友,一個又話嫌佢皮膚唔夠白,一個又話嫌佢個鼻細!佢地叫我第時一
上車直接坐佢隔離,原本我都已經唔夠膽,見佢尋日講電話咁開心,緊加冇膽!
我尋日叫左一男一女朋友上去佢公司扮客人,不過我冇入去呀,我衰到叫佢地錄低佢把聲呀,我已叫佢地主攻問佢 ...
Billy 發表於 2010-6-29 01:20 PM [url=http://www.mw801.com/big5/discuz/images/common/back.gif]http://www.mw801.com/big5/discuz/images/common/back.gif[/url]

你咪鬼成個宅男咁啦, 你d friends 都咁幫手, 你就咁鬼冇膽, 冇鬼用.
你問人攞咭片, 唔係人人都有自己嘅咭片ga, 除非佢係高層啦, d老細先同佢地印咭片,d 人流動性咁大, 點會晒錢呀.
個女仔係鬼妹嚟ga (話嫌佢皮膚唔夠白)
上車坐佢隔離,同佢講電話講到咁開心有什麼關係呀,你驚你坐佢隔離, 佢就唔開心咁講電話
我尋日叫左一男一女朋友上去佢公司扮客人,不過我冇入去呀,我衰到叫佢地錄低佢把聲呀,我已叫佢地主攻問佢一個人嘢,攞下咭片,最後佢只係俾佢老細張咭片咋,連佢個名都未知,唉,黎緊呢十日我要返早呀,唔駛只意見到佢了!我兩個朋友,一個又話嫌佢皮膚唔夠白,一個又話嫌佢個鼻細!佢地叫我第時一
上車直接坐佢隔離,原本我都已經唔夠膽,見佢尋日講電話咁開心,緊加冇膽!
Billy 發表於 2010-6-29 01:20 PM http://www.mw801.com/big5/discuz/images/common/back.gif

錄低佢把聲  ,你似乎走火入魔!
一個又話嫌佢皮膚唔夠白,一個又話嫌佢個鼻細d friend一定是外國生活,看慣鼻高膚色的人!哈哈!
billy哥.....你係咪根本就享受依種折磨呀???

有人會咁架...我到咗個夢就發完架喇