匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: Billy

遇見一個令你有心跳感覺的女仔

唔係初戀,不過同女朋友分開左好耐,一直不敢再拍拖,亦冇遇到喜歡的,但我一來好耐冇拍拖,二來我比較喜歡獨自一個人,而家真實的戀愛已不敢要了,寧願在網上發生一些虛幻的愛情我仲喜歡,而且最可惜的係這女仔我和她的外表太不合襯了,她不會看上我的,而我亦不敢接近,有次我上車又見到佢,我想偷拍佢給她看到了,又有兩次我跟住佢想知佢在邊度返工,又給她發覺了,之後幾次佢見到我上車望住佢佢都會啤住我,佢一啤住我簡直令我心跳加速,真失敗呀,所以有段時間我不敢搭佢個班車,但這兩天實在十分掛念,所以這兩天我又就啱時間搭個班車,今日上車佢講緊電話,終於聽到佢把聲了,真的很好聽,但可惜佢今日竟然冇同我同站落車,唔知佢係咪逢星期五放假呢,算了吧,這種女仔不能接近的,真實的愛情太傷心了,不可接觸!
太沒信心了吧!
Billy!我支持你!
唔係初戀,不過同女朋友分開左好耐,一直不敢再拍拖,亦冇遇到喜歡的,但我一來好耐冇拍拖,二來我比較喜歡 ...
Billy 發表於 2010-6-18 08:28 PM [url=http://www.mw801.com/big5/discuz/images/common/back.gif]http://www.mw801.com/big5/discuz/images/common/back.gif[/url]

天生我才必有用,真心喜欢就不要管那么多拉..想啥就啥
佢而家見親我都啤住我呀
咁你咪同佢單眼!
回復 26# 知多D

下,這樣都得
回復 19# jjak

都好難講出口喎
但我十分享受這種心跳的感覺,太正了!
jjak,你地D女仔如果每日返工在車上都見到有個男仔望住你,你地會點架