匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: Billy

遇見一個令你有心跳感覺的女仔

當她捉住你隻手仲正,哈哈!
诚心、心机!
回復 31# 知多D

我都想呀,可惜有次我忍唔住用手機偷拍佢俾佢發覺左,跟住佢睇佢響邊度返工又俾佢發覺左,在她公司門口裝佢又俾佢發覺左呢,如果唔係佢而家又點會見親都啤住我呀!
佢明知你望住佢,佢都搭同一巴士,佢可能都對你有意思!
jjak,你地D女仔如果每日返工在車上都見到有個男仔望住你,你地會點架
Billy 發表於 2010-6-18 09:32 PM [url=http://www.mw801.com/big5/discuz/images/common/back.gif]http://www.mw801.com/big5/discuz/images/common/back.gif[/url]

我想這個女仔已經對你有些印象啦, 下次你再見到佢, 你對佢微微笑一笑,但唔好笑淫淫呀,唔係佢實整巴你嘆呀, 你可能第一次望她時,她見你眼神閃縮, 以為你不懷好意,所以啤實你囉, 冇辨法啦,你下次嘗試用一種誠懇嘅眼神+徹笑,看下work ng work lor
回復 3# jjak

恭咩喜呀,只可仰望,但又不能接近的女仔,很辛苦架,為何我愛的女仔年紀都大過我架,冇計啦,鬼叫我好鍾意個D好有女人味但個樣又好串的女仔咩,但呢D女仔又點會鍾意我呢D死o靚仔呀,我份人好靜架,以前同D朋友落親酒Bar都會有D唔識的女仔響隔離指住我同D朋友講話:[呢個幾掂喎,呢個得得地喎,呢個OK喎],試過好多次成班朋友一齊飲野,但每次都有女仔埋來聊我,又有D女埋來同我講話同朋友玩遊戲輸左要過來錫我,鍚完又唔走,不過每次我都笑下就同佢Say Buy,連D朋友都話條女擺明罧你啦,我做咩唔叫條女同埋條女D朋友過來一齊玩呀!我份人的性格就係咁,邊有得變架!
回復 36# Billy
每次我都笑下就同佢Say Buy,嘩!你去了那裡?
回復 34# 知多D

佢應該同我住同一條村架,我上車個站係總站之後o個個站,我第一次上車見到佢,佢係在總站上車,佢之前有時會在總站上車,有時會同我同一個站等車,但有一次我等車見到佢來了,等車時佢行埋垃圾筒隔離食煙,轉過頭唔見左佢,之後每次佢都在總站上車,但佢同我同站落車,仲要落親車都快我一步,有次我訓左覺,一訓醒見到佢響架車出面一路行一路望住我,我先知原來到左站未落車!真係瘀呀!
100% 肯定佢鐘意你到爆!不過佢可能唔鐘意你食煙!
係佢行埋垃圾筒隔離食煙喎