匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 座艇皇

短炒短炒:一齊來交流^^

唔穿1224都渣得过,可惜今日去左一日街,限价1226低左点走宝添。今晚再见1224就唔 ...
小肥肥 發表於 2010-6-29 11:26 PM

今晚都似冇1224,點解今晚再见1224就唔好渣呀?
唔穿1224都渣得过,可惜今日去左一日街,限价1226低左点走宝添。今晚再见1224就唔 ...
小肥肥 發表於 2010-6-29 11:26 PM

肥肥, 你應為今晚會落番122X 吖???
Billy, 睇尼你嘅target122X-1230 未必到位喎
jjak 發表於 2010-6-29 11:17 PM

應該冇了
頭先1236.6沽了,諗住快沽,佢就突升上1238.x,好想就得郁,執2毫,死唔死,頭先一早在1236沽就有幾蚊執,到我開單佢就冇,都話要忍手架喇,無端端又手多多,好彩冇事咋,呢個6月份我冇咩運,唔通要等7月先轉運!
小肥肥今晚你點睇,你好似睇呢幾日會跌喎
隨時依個價牛到收市啊
頭先1236.6沽了,諗住快沽,佢就突升上1238.x,好想就得郁,執2毫,死唔死,頭先一早在1236沽就有幾蚊執,到我開單 ...
Billy 發表於 2010-6-29 11:38 PM

都係等多一日嗜      , 咁都唔等得吖
啱啱平咗張1231.5,執番400usd,最慘D沽唔到價
kimkam 發表於 2010-6-29 11:04 PM

都係等多一日嗜      , 咁都唔等得吖
jjak 發表於 2010-6-29 11:47 PM

點解要等多一日呢?
小肥肥今晚你點睇,你好似睇呢幾日會跌喎
Billy 發表於 2010-6-29 23:40

我睇周五之前都系震荡,今晚想沽货要接近1241先好玩,收市若破1241,明日有回调要即走,但若收市不破1241,明日仲有得跌,不过应该唔会多,1218/16会有支持,今晚若破1224,就等1218左右扎啦。