匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

查看: 193106|回復: 921

知多D站在1365高位後之攻略

1008攻略

昨日大勝!見到d沽單爆綠是開心事!所有野都在我預期之內!相信高位1365已現!在高位附近的沽單(1350-1365)應該唔好咁快平倉,食盡個勢去!今日的攻略應見高就沽!沽的理由有好多!美國數據比預期好,此期一!金價升咁多沽壓大,此其二!勢頭逆轉,此其三!今晚有重要數據,唔知對金是一沉百踩或幫佢起死回生!

我現在持有
上兩星期:
1256好單(唔放)
1277沽單(捱緊價)

昨日
1362.1沽(設1352止蝕)繼續望
1351建沽((設1353止蝕)繼續望

建好在1333.5鎖倉 (或許在平手走/1330止蝕)

今日策略

見穿1337建好

見破1330追大沽

1008攻略昨日大勝!見到d沽單爆綠是開心事!所有野都在我預期之內!相信高位1365已現!在高位附近的沽單 ...
知多D 發表於 2010-10-8 02:48 PM

我現在持有
上兩星期:
1256好單(唔放)
1277沽單(捱緊價)

昨日
1362.1沽(設1352止蝕)繼續望
1351建沽((設1353止蝕)繼續望
1333.5 的好(已平手走)

今日策略

見穿1337建好

見破1330追大沽
收到了...希望今日報到仇...
仇不用報了
回復 5# 座艇皇
都無蝕比佢,咪唔洗報仇囉!
1330沽了 , 看多少好 ?
1330沽了 , 看多少好 ?
ryota 發表於 2010-10-8 05:30 PM

這只是今日的開始,沒上面的沽單就見自己因為平!(或留意知多D攻略)
況且由現價開始,咩價你都是賺緊錢!