匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 知多D

知多D站在1365高位後之攻略

请问知兄对这波行情怎么看
请问知兄对这波行情怎么看
PXL 發表於 2010-10-14 01:44 PM

最近高手雲集,自以為沒有人記得!
行情不要緊,最重要你有咩單?
這才可適當的部署!
我早上的渣,渣的我有点心惊肉跳的,不知要不要平了好,又怕他再涨,很是矛盾
我早上的渣,渣的我有点心惊肉跳的,不知要不要平了好,又怕他再涨,很是矛盾
PXL 發表於 2010-10-14 01:53 PM

所以在高位渣,根本唔係你同我能玩的!原因是風險大!
若你今日早上渣,照理應有一點或$3利澗,建議食胡先!
多谢指点
所以在高位渣,根本唔係你同我能玩的!原因是風險大!
若你今日早上渣,照理應有一點或$3利澗,建議 ...
知多D 發表於 2010-10-14 13:59

说得甚好!
说得甚好!
NBR 發表於 2010-10-14 02:21 PM

不過我的1262好單還在手!未想走!等佢揪!

1014攻略

昨日若跟攻略做,應該1362追好,所謂不怕買貴,只怕買錯!大升到現在已有約$20多塊,不過我的目標是1391,但我亦未必平倉!所謂高位,一定會有些狂風凜冽,在高位上上落落是必然是!所以叫PXL食胡先,再同價買並不難事!只不過勢已破,氣還夠!上升高位還仲有,空單是要出,但不是時候!

今日攻略

看好至1391-1395

有1362好單可繼續食盡去,沒單者應密密食,別高追

空單就暫不建議

等8.30pm....賺了20元金平手了....都是離場觀望吧....
等8.30pm....賺了20元金平手了....都是離場觀望吧....
slipknot2010 發表於 2010-10-14 04:20 PM

你當然是鎖好過平,哈哈!